«Захист держави має бути обов’язком для всіх», - волинянин про АТО і волонтерство

2
7
«Захист держави має бути обов’язком для всіх», - волинянин про АТО і волонтерство
Демобілізований часник АТО Юрій Корольчук з Любомля пройшов справжнє пекло війни, а тепер допомагає як волонтер бійцям, які воюють на сході України.

«Вважаю, що захист держави має бути обов’язком для усіх громадян. Бо справжні патріоти завжди відстоюють незалежність своєї країни, а не території диванів», – каже боєць в інтерв’ю виданню «Кордон».

Навіть після демобілізації боєць намагається допомогти військовослужбовцям, що перебувають на сході України. Зокрема, разом із господинями Любомльщини часом на волонтерських вечорах готує страви (наприклад, ліпить вареники), які пізніше везуть для бійців АТО.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: В Любомлі наліпили 130 кілограмів вареників для бійців АТО

Безпосередньо у зоні АТО Юрій Корольчук був 10 місяців. Виконував обов’язки в зоні АТО на Маріупольському напрямку, поблизу населеного пункту Сартана. Вкінці серпня передислокувався на Донецький напрямок. Брав участь у боях за Мар'їнку,

За виконання службового обов’язку він отримав багато нагород: медаль «За оборону рідної держави», медаль «Учасник АТО», Знак народної пошани – медаль “Богдана Хмельницького» та медаль «За бойові дії», нагрудні знаки «За оборону Маріуполя» та «За оборону Мар’їнки».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава Герою!!!!
Відповісти
Ключове слово - ДЕРЖАВИ.... А не бандоолігархічної кодли що називає себе еліта..все не нажеруться Виконає держава свої обовязки які ігнорувала десятки років - тоді будете втюхувати про обовязковість придуманих нею вимог...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні