Луцький «Аверс» попросив в сепаратистів компромат на «Айдар»

21
5
Луцький «Аверс» попросив в сепаратистів компромат на «Айдар»
Журналісти луцької телекомпанії «Аверс» спілкуються з сепаратистами, аби знайти свідків «безчинств батальйону «Айдар».

Про це повідомив блогер Алекс Вербенко у блозі на сайті «Кореспондент.net».

Інформацію про контакти журналістів з сепаратистами оприлюднив в соцмережі «ВКонтакте» мешканець Донецька Михайло Набоков, пише Вербенко.

«Днями мені розповіли, що луцькі журналісти звертаються до нас за допомогою і просять від нас об’єктивної інформації. Головний редактор місцевого телеканалу «Аверс» Юлія Циплюк звернулася до Максима Чаленка з Луганська (помічник комуніста Кілінкарова, якого «укри» «щемили» 2014 році), щоб той знайшов свідків безчинств батальйону «Айдар» і їх польового командира Ігоря Лапіна, який керував каральними операціями в ЛНР», – написав донеччанин.

За словами дописувача, саме Лапін «в липні 2014 року підставив Спиридона Кілінкарова, підкинув йому в будинок зброю, а потім звинуватив в підготовці терактів і «віджав» багато цінного майна».

Як відомо, Спиридон Кілінкаров – нардеп 7 скликання, перший секретар Комуністичної партії Луганської області. Разом із Максимом Чаленком належать до проросійськи налаштованих активістів.

Зокрема, Олег Ляшко називав Кілінкарова у списку осіб, які безпосередньо причетні до «кривавої війни на Луганщині». Також його називали одним із спонсорів проросійської акції в Одесі, в ході якої представники сепаратистського руху планували провести телеміст із російським телеканалом.

У дописі в соцмережі Михайло Набоков висловлює впевненість, що таке звернення представників «Аверса» свідчить про те, що «деякі нормальні журналісти почали «роздуплятися» і розуміти, що Україна проводить не АТО, а каральну операцію проти своїх громадян».

«Впевнений, що в нас знайдуться свідки злочинів «укрокарателів» і розкажуть всю правду, щоб мешканці Західної України дізналися істину», – написав Набоков.



З цього приводу блогер Вербенко зазначає:«Цікаво, навіщо луцьким журналістам знадобилася інформація про злочини Айдару в Луганській області. Сьогодні журналісти з допомогою луганських комуністів, яких розшукує Україна, копають інформацію про батальйон, який з початку російської агресії одним з перших став на захист Батьківщини. А тепер питання: чи можна це назвати співпрацею з терористам?».
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тепер ясно хто сплавив всі дані про добровольців.За таке потрібно лінчувати журна...люшок
Відповісти
у вас на аверсі там всі такі,не дивно,
Відповісти
пздц.... тільки Тиводар відгримів, і знову Аверс палиться...
Відповісти
ця к***а циплюк! Ну, бля... А звідки ж вона вилізла? Виганяли ж скрізь?
Відповісти
а чому аверс палиться? Якщо факти будуть доведені то Лапін спалився... все відносно.
Відповісти
З яких пір слова одного покидька є фактами?
Відповісти
Шановні журналісти волинь 24, те що ви написали, дуже цікаво. Але, якщо у вас є докази, то йдіть в СБУ і нехай вони, з вашою допомогою, доведуть хто є хто.
А ми, читачі, будем чекати від вас новин. Надіюсь ви доведете свою почату справу докінця.
Відповісти
Так і має бути. Журналісти повинні бути не заангажовані. Унас якщо ідеш проти вітру - сепаратист!
Відповісти
Наташа ПОЛІЩУК, загугли вже нарешті слово "незаангажований" і перестань його тикати куди попало. ТИ НЕ РОЗУМІЄШ ЩО ВОНО ЗНАЧИТЬ. ЗААНГАЖОВАНИЙ НЕ СИНОНІМ НЕЗАЛЕЖНОГО. ТАМ СХОЖІ БУКВИ АЛЕ ЦЕ РІЗНІ СЛОВА
Відповісти
Так, ВК заборонені,Аверс співпрацює з "сєпарами",куди дивиться СБУ?Хто ііх кришує якщо вони так безнаказано нахабніють?!
Відповісти
Палиця-Непалиця)
Відповісти
Аверс скотився нище плінтуса.СБУ коли почнете виконувати роботу по знешкодженню проросійських каналів?
Відповісти
Це називається-інформаційна війна!
Відповісти
Волинь 24 пише,що Аверс співпрацює з сепаратистами,Аверс розповідає ,що наш депутат грабував громадян України на сході.А в мене своя думка,треба дивитись що у місті міняеться на краще,і чия заслуга в цих змінах.
Відповісти
А мені став подобатись аверс, хоть є що дивитись
Відповісти
Ніфіга собі аверс вже йде по тарілці
Відповісти
А я думаю, що це правильно коли розповідають про те що робиться на Сході. Мені лічьно цікаво як там живутьлюди і хто їз грабував та грабує.
Відповісти
На що дивиться СБУ? Б...й Аверс.
Відповісти
Айдарівці занєрвнічалі...))
Відповісти
Сьогоднішній бардак це наслідок майдану
Чим далі тим більше розумію проти кого на майдані стояв Беркут в ВВ
Відповісти
Лапін пройдисвіт ще той ,як Семенченко,Береза,та багато інших.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні