--> «Такого ставлення до сміття, як сьогодні, я не бачив», - директор «Луцькспецкомунтрансу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Такого ставлення до сміття, як сьогодні, я не бачив», - директор «Луцькспецкомунтрансу»

7
-9
«Такого ставлення до сміття, як сьогодні, я не бачив», - директор «Луцькспецкомунтрансу»
Мешканці Луцька нарікають на несвоєчасний вивіз сміття в місті.

Про це стало відомо 12 вересня під час оперативної наради у Луцькраді.

За словами директора ЦНАПу Лариси Карп’як, у групу оперативного реагування міськради з 21 серпня до 10 вересня надійшло 46 дзвінків, які передали на виконання «Луцькспецкомунтрансу».

«У цілому місто прибирається, але є ділянки, які вимагають серйозного підходу, наприклад, частина Привокзальної, проспекту Відродження, де купа паперів валяється. Те саме по вулиці Ветеранів. Я б хотів, щоб керівники житлово-комунальних підприємств особисто перевірили території і дали належну оцінку тому, як прибираються території», - наголосив секретар міськради Григорій Пустовіт.

У свою чергу, директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич обурився, що лучани не вміють належним чином сортувати сміття і кидають у контейнери все, що завгодно.

«Люди все кидають у контейнери: гілля, пляшки, все на світі. Такого відношення до сміття, як сьогодні, я не бачив. ОСББ не вивозять, а все йде в контейнери. Машини не витримують. Дев’ять сміттєвозів стоять, такого ще не було, - заявив він.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди викидати відсортоване сміття,яещо в кращому разі є ящик для пластикових відходів?Забезпечте людей ящиками для інших відходів і зчасом все налагодиться...аби вивозили вчасно.
Відповісти
може то пустоцвіту сміття зі львова підкидають,
Відповісти
Сортуй не сортуй.всерівно в одну машину закидають все
Відповісти
Поїдьте на звалище у Брище і гляньте на сортувальну лінію спецкомунтранса. Вони що по-вашому, самі собі на зло будуть звалювати пет пляшки і змішане сміття в одну машину, а потім сортуватимуть заново? Який смисл?
Відповісти
Хочеш - жни, а хочеш - куй, всеодно одержиш ху@/
Відповісти
Може взагалі сміття не викидати, то й машини не будуть ламатись? Кузьмич не хоче працювати то й видумує причини. А Пустовіт ведеться на ті байки!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні