Аварія у Луцьку: п'яних чоловіків з авто діставали через багажник

6
1
Аварія у Луцьку: п'яних чоловіків з авто діставали через багажник
10 вересня у Луцьку, близько 9 години ранку, сталася аварія.

Двоє п’яних чоловіків в’їхали на газон гуртожитку ЛЦПТО, що на вулиці Писаревського, 6, - повідомляє "Волинська служба новин".

За словами очевидців, поліцейських викликала чергова гуртожитку.

Згідно слів правоохоронців, двоє чоловіків, віком приблизно 30-ти років, не впоралися з кермуванням, дивом оминули залізну огорожу і в’їхали в кущі на території будинку.

Горе-кермувальника та його пасажира поліцейські діставали через багажне відділення, оскільки дверцята авто з обох боків були затиснуті.

Варто зауважити, що чоловіки чинили опір правоохоронцям, тому діставати їх довелося силоміць. Причини вчинення аварії винуватці аварії пояснити не могли, адже – були в неадекватному стані.

Чоловіків повезли в наркодиспансер на освідування, яке підтвердило, що вони перебували у стані сильного алкосп’яніння.

Для подальшого розслідування обставин по суті їх повезли у міськвідділ поліції.

До слова, “Мазда” “на бляхах” не зареєстрована ні на водія, ні на пасажира. А сам власник авто проживає на вулиці Писаревського, 4.

Варто зауважити, що неподалік від місця аварії знаходиться школа-ліцей №22.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І знову іноземні номера. Якщо вже щось хочете для себе добитись від держави, то демонстрували б законопослушність та культуру кермування!!! Хоча би
Відповісти
а що ви хотіли...не звикли ще до того, коли якась дтп за участі іномарок "на бляхах", то ЗМІ на цьому неодмінно наголошують...культура кермування залежить від водіїїв, а не від того, який номерний знак почеплений на автомобілі..
Відповісти
Я вважаю, що п*яного водія треба карати, окрім штрафів, довічним позбавленням права керувати автомобілем, адже, якщо він раз сів за кермо нетверезим, то сяде і ще раз.
Відповісти
За керування транспортним засобом в алкогольному, або наркотичному сп'янінні має наступати кримінальна відповідальність, так як це фактичні вбивці
Відповісти
Задовбпли оті пянюги за кермом,мають бути "реальнні посадки"!До яких пір на це очі закривати,мало вам смертей через отих алкоголіків,вони потенційні вбивці!
Відповісти
Якщо два гамнодрота бухиг заперлися в машину з ненашою бляхою то непотрібно робити шаблон нібито усі люди які їздят на забугорних бляхах то дибіли наркомани і алкаші. Цей комент пишетьсч від людини яка їздить на українській блясі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні