У Луцьку «автодорівці» підняли гори пилу під час прибирання дороги

1
0
У Луцьку «автодорівці» підняли гори пилу під час прибирання дороги
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський показав, як «Луцькавтодор» очищує дорожнє покриття перед покладанням асфальту.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, йдеться про роботи на проспекті Василя Мойсея.

«Після такого прибирання ті хто прогулювалися ранкової пори, хто здійснював пробіжку тікали від цієї чудо техніки ніби від рою бджіл! А для нововідкритого ПРОМЕНЯ, Spotlife, ну і СБУ в тому числі такі методи роботи будуть додатковим стимулом до генерального прибирання своїх фасадів!» - обурився Михайло Імберовський.

«От у мене питання, у такої шанованої нашоі фірми що немає спеціального автомобіля пилососа, щоб у центрі міста таких чудес не виробляти?.. Або вже в крайньому випадку навіть цим трактором зробіть, але вночі, а не такого гарного осіннього ранку....Сьогодні ви панове зробили мій уїк-енд, настрій нікудишній від такого руху до ЄС!» - додав депутат.

Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у підрядника є розпорядження про перекриття руху при проведені ремонтих робіт
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні