Сповідь постраждалої: дівчина екс-футболіста «Волині» впевнена, що не стрибала з вікна

8
12
Сповідь постраждалої: дівчина екс-футболіста «Волині» впевнена, що не стрибала з вікна
Дівчина екс-футболіста ФК "Волинь" Ірина Савчук переконана - вона не стрибала з вікна 9-го поверху. Проте пригадати деталі того страшного вечора наразі не може.

Мати дівчини Світлана зізнається, що вже попрощалась з донькою, адже у Ірини були переламані майже усі кістки, а лікарі жодних шансів на порятунок не давали. Та попри страшні травми, дівчина вижила, а коли прийшла до тями - жахнулася, - йдеться у сюжеті НТН

У страшних муках своєї доньки, матір звинувачує колишнього хлопця Ірини – футболіста Дмитра Задерецького, який донедавна грав у ФК «Волинь».

"Тільки він, тільки він міг її викинути. Бо дівчина худа, а підвіконник широкий. Тільки він міг її штовхнути", - каже матір Світлана.

Сам хлопець каже, що не міг такого зробити, адже кохав Ірину і планував у майбутньому одружитися з нею.

Натомість, запевняє, що дівчина того дня посварилася з ним і намагалася заглушити біль алкоголем та цигарками. Після цього, мовляв, залізла на підвіконня і вистрибнула з вікна.

До слова, хлопець «швидку» не викликав, бо, як сам пояснив, був у стані афекту. Відтак, дівчина без тями стікала кров’ю близько години. Її врятувало те, що впала на купу піску.

Дівчина сподівається, що зможе пригадати події того вечора. Але вже зараз вона переконана – сама не стрибала.

Поліція з особистої переписки між парою з’ясувала, що хлопець пив і вживав наркотики, а також погрожував Ірині, що накладе на себе руки. Ці дані внесли до справи, але адвокат Ірини каже, що це не докази його причетності до злочину. Відтак, Дмитро досі фігурує у справі як свідок.

Тим часом Ірина проходила реабілітацію у Італії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода дівчину. Але як напевне вони обоє там неадаквати.
Відповісти
Моя дочка жива дякуючи Богу і Ангелу Охоронцю! А ще дякуючи Ярославу, який знайшов її напів живу і викликав швидку.Він справжній герой! Всім лікарям,які боролись за її життя, медсестрам і санітаркам! В моєї дочки абсолютно не було мотивів для самогубства, це " рижого" робота!!!
Відповісти
Сповідь постраждалої
Відповісти
Незнаю чого пише аноніми, я Світлана
Відповісти
Якщо захищають убивць, криміналів, злодіїв і ін., я не зупинюсь, щоб захистити мою дочку від брехні " рижого". Під впливом наркотиків і спиртного він міг зробити що завгодно. Ще ніхто ніколи не зізнався у скоєному злочині!
Відповісти
Доброго дня а Іринка вже поїхала до Італії?
Відповісти
Доброго дня а Ірина вже поїхала до Італії?
Відповісти
Ну что сказать после прочитанного - хлопэць и дивчина - психологически расскрепощённые - водка - наркота - истерическое поведение - но их поведение также свидетельствует и о явных психических отклонениях - а если просто сказать - два сапога пара.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні