На Волині чоловік може сісти на три роки за ніж у бардачку авто

6
2
На Волині чоловік може сісти на три роки за ніж у бардачку авто
У Горохівському районі волинянин незаконно зберігав холодну зброю.

Під час оформлення аварії правоохоронці знайшли в його авто мисливський ніж, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Автомобіль «ВАЗ» належить 56-річному мешканцю Горохівського району.

Ніж вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Згідно з висновком судової експертизи, вилучений ніж є мисливським загального призначення та відноситься до холодної зброї. Його підозрюваний незаконно перевозив у бардачку власного автомобіля без передбаченого законом на це дозволу.

Слідчі оголосили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України. Мова йде, зокрема, про незаконне носіння холодної зброї без передбаченого законом дозволу.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, громадських робіт, арешту, до п’яти років обмеження волі або позбавлення волі до трьох років. Досудове розслідування триває.

Теги: ніж, авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Є.ать, ото злочин. Тра премію горохівським мусарам виписати і по звізді на погони. Вислужились му..ки. Такий самий злочин, як в 90-і була торгівля іноземною валютою. Небезпеки життю, здоров'ю, майну осіб чи інтересам держави то нема.
Відповісти
Я ііду рибалку на кілька днів в мене в рукзаку і ніж і сокирка,то що я серійний вбивця?!Дебілізм не має меж!!!На кожній кухні є ножі і не тільки то що всі потенційні вбивці?А як же презумція невинності?
Відповісти
Ахахаха... Ах*еть... до чього докатилися нішу копи!!! Вже нема шо робити... давайте будемо зупиняти всі машини і перевіряти?! Так у вас після цього місця у в'язницях не вистачіть... по вашому, дійсно, якшо в мене в машині ніж, сокира, шампура (колющі-ріжущі), то я серійний ман'як)) в мене ще є голкі, ниткі, ножиці, пакети мусорні)))
Відповісти
Дивлячись якій ніж? Ну це явно не кухоний ніж. І в радянські часи за такого ножа можна було забрати в поліцію.
Відповісти
А ще в рядянські часи була кубаса по 2 рублі вкусная, водочка сталічная, камсамол нєутамімий і дєдушка лєнін вечно молодой. Саме главне забув - секса не було. Вабще. Как то так.
Відповісти
...... і презервативів..... були в дефіциті ;)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні