У Луцьку комунальники можуть затопити городи містян стічними водами

1
3
У Луцьку комунальники можуть затопити городи містян стічними водами
Лучани, що мешкають у мікрорайоні Балка, обурені діяльністю комунальників, які риють траншею для стічних вод. Втім, вода потраплятиме в городи мешканців і залишатися там, адже далі рухатися нікуди.

Про це йдеться у сюжеті Сфера-ТВ.

«Вони хочуть висунути, кинути трубу на пару метрів, а далі їх це не хвилює і вода вся буде йти по наших городах, по моєму городі. І так після дощу дуже багато води, вода стоїть по коліна, а якщо вони пустять ще від дому воду, то виходить буде плавати все, що отам наплавано», – розповідає місцевий мешканець Вадим Шевчук.

Лучани запевняють, що вони не проти траншеї, але потрібно трубу провести через городи до кінця річки Сапалаївка.

«Ніхто не проти, щоб отам, через городи, рили траншею і вкладали трубу. Але, щоб вони її вивели в річку, в русло, а не вони її просто спустили і вода собі побігла», - додає Шевчук.

Хоча в комунальників свої плани.

Відтак, більше трьох мільйонів, а саме стільки виділила міська влада на проект, закопають в землю. Хоча проблему можна вирішити на багато простіше, адже поруч виритої ями уже є готова траншея. Її тільки потрібно розчистити.

«Мешканці мікрорайону хочуть, щоб нове будівництво стічних вод зробили по-правильному, тобто, почали з кінця, а не закінчили по середині. Починаючи від річки Сапалаївка, куди це все направляється, прочистили весь канал і встановили правильну очисну споруду для того, щоб не затоплювало їхні городи і їхні помешкання», – зауважує місцевий житель Сергій Бучко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От ідіоти. Аби зробити, а якої якості воно буде - та мать його туда.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні