«Щоб не спалитися, бляха»: розмови «Варти порядку»

19
13
«Щоб не спалитися, бляха»: розмови «Варти порядку»
Служба безпеки України оприлюднила записи телефонних розмов керівника громадського формування «Варта порядку», в яких він дає вказівки стежити за депутатами.

У цих розмовах Олександр Тиводар дає вказівки керівнику підрозділу «Варти порядку» Роману Демидюку стежити за нардепами від «Самопомочі» Єгором Соболєвим і Семеном Семенченком, коли ті перебували у Луцьку, а також за депутатом Луцькради Юлією Вусенко.

СЛУХАТИ ДРУГУ ЧАСТИНУ ЗАПИСІВ РОЗМОВ "ВАРТИ ПОРЯДКУ"


СЛУХАТИ ТРЕТЮ ЧАСТИНУ ЗАПИСІВ РОЗМОВ "ВАРТИ ПОРЯДКУ"









Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
оце да... пацики таки спалилися))
Відповісти
А кому це вони в 7-ій розмові хотіли***ди дати і волиною зашугати? Хто це і якого бородатого ждав? Хто в курсі, просвітіть.
Відповісти
Мене і Андрія Д'Яченка
Відповісти
А пацани таки спалилися. Тепер питання скількох вони за собою потянуть і чи раптово інфаркти з інсультами їх не почнуть різко турбувати. Йдіть на співпрацю зі слідством, чесно!
Відповісти
Якшо не посадять - гріш ціна нашим правоохоронним органам!
Відповісти
Хліб та сіль Вам! З приїздом, вельмишановний Ігоре Петровичу)))
Відповісти
Аби не було з передчасним від'їздом)
Відповісти
А чому брати Волянюки не заарештовані? Чому вони не годують вошей в СІЗО? Брат же все знімав на камеру. Речники, тр***ні в жопу! В тюрягу на***!
Відповісти
А хто тиводар за фахом. Така мова... Чи не дурфак луцького педвузу кінчав? Чи не заочно?
Відповісти
Сіль, маєш на увазі, в очі? Чи від щирого серця?
Відповісти
Шож ти Рома не достав волину і нед пі...ди, тим сбушникам, які тебе били, як так то такий герой, а так, то мене били, душили і обливали... То може не так все було...??? Розскажи сам, як ти плакався під час затримання і обіцяв дати кладку на Тиводара з палицею, якщо тебе оправдають...
Відповісти
Треба ще взнати, хто ті валини їм всім пороздавав і на яких підставах... А то зараз навіть в кожного ботаніка є травмат і корочка варти порядку, а як спитаєш коли останній раз ходив в патруль з вартою і поліцейськими, то каже, я взагалі не ходив, треба було ствол, дав 300 баксів і мені все зробили, а шо то таке варта порядку х... його знає
Відповісти
Як хто, Войстрик за бабкі тобі любий дозвіл зварганить, хоть на кулемет. Він на тих дозволах собі за рік рено нову купив з салону
Відповісти
вламати мали дяченку і дмитруку малому. до речі, через кілька днів дяченку таки вламали по голові. а в той день мав вламати зиза або його батальйон. вламали через кілька днів хлопці зизи.
Відповісти
кажуть, що у варті порядку навіть балабеник появився. раніше в дев'яності утюгом та паяльнком бабки вибивав, а зараз у варті порядку лучан захищає. Кірдик повний Стукана у варту порядку срочно.
Відповісти
а я дум боятися, , що демидюку треба не побоїв сбушніківа боятися, а щоб свої у дружніх обіймах не придавивли, пацан багато знає і може верхушку здати
Відповісти
демидюк здав мєнтовську наружку. коли це падло сяде за розголошення державної таємниці
Відповісти
Цікаво народні депутати Семенченко та Соболєв, вже знають, що в Луцьку за ними стежили, треба булр б якось їм цю інформацвю донести, що б ця справа набула розголосу в парламенті, стеження за народними депутатами, це вам не хухри мухри...
Відповісти
Да Рома, ти тепер бійся не СБУ, а Пєтровіча, якого ти в ефір запустив, придурок...)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні