Подробиці смертельної аварії на трасі Київ-Ковель-Ягодин

1
-1
Подробиці смертельної аварії на трасі Київ-Ковель-Ягодин
У смертельній аварії на трасі Ковель-Київ-Ягодин загинуло четверо чоловіків. Один з них - журналіст.

У автокатастрофі в Рівненській області при поверненні із Польщі загинув журналіст Володимир Карагяур. Про це повідомляє активіст Віталій Селик у себе на сторінці у мережі Фейсбук, - пише Інститут масової інформації.

“Сьогодні, близько 7 ранку, повертаючись з Варшави, Володимир Карагяур загинув у ДТП на трасі Ковель-Київ поблизу села Масевичі на Рівненщині. 17 вересня йому мало б виповнитися 34 роки. З ним у машині загинули ще троє – їхні особи встановлюються”, – написав Селик.



Як повідомляється на сайті Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 6 вересня близько 06:54 на автодорозі “Київ – Варшава” поблизу села Масевичі Рокитнівського району Рівненської області, водій легкового автомобіля “OPEL Omega” зіткнувся з вантажним автомобілем “DAF” (лісовоз).

Внаслідок аварії, водій і троє пасажирів легковика загинули на місці пригоди, один пасажир легковика у важкому стані госпіталізований в Рокитнівську ЦРЛ.

Особи травмованого та загиблих встановлюються.

Автодорога “Київ – Варшава” на ділянці біля села Масевичі перекрита.

За часів Революції Гідності 2013-2014 рр. Володимир працював стрімером (оператором та журналістом) на Спільно.TV, був арештований режимом Януковича нібито за постачання пального для протестувальників, згодом був випущений під домашній арешт.

Теги: аварія, дтп
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вічна пам'ять загиблим....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні