Волинянин оббрехав знайомого, якому програв у карти

1
5
Волинянин оббрехав знайомого, якому програв у карти
На Волині чоловіка засудили за те, що давав неправдиві свідчення поліції.

Вироком Луцького міськрайонного суду Волинської області 25-річного жителя Луцького району засуджено до 2 років і 6 місяців позбавлення волі з іспитовим строком в 1 рік, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

У лютому цього року чоловік написав заяву у поліцію про те, що у кафе на автовокзалі в Луцьку його пограбував знайомий, який забрав у нього 500 гривень із барної стійки та зник.

Так, його повідомили про кримінальну відповідальність за надання неправдивих показань. Однак, наступного дня волинянин наполягав на своєму, надаючи слідчому завідомо неправдиву інформацію.

Поліцейські встановили, що пограбування насправді не було. Псевдо-потерпілий усе вигадав, намагаючись у такий спосіб повернути собі гроші, які напередодні добровільно віддав знайомому, програвши йому в азартну гру.

Луцький міськрайонний суд визнав винним 25-річного волинянина у інкримінованих йому злочинах, та засудив до 2 років і 6 місяців позбавлення волі з встановленням 1-річного іспитового строку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ох і ідіот. Зараз мєнти вяжуть за любе - а за таке то тим більше...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні