--> Луцькому вишу подарували новітнє кухонне обладнання на півмільйона гривень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькому вишу подарували новітнє кухонне обладнання на півмільйона гривень

0
3
Луцькому вишу подарували новітнє кухонне обладнання на півмільйона гривень
Благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» подарував Луцькому національному технічному університету сучасне кухонне обладнання.

«Кухонне обладнання подарували навчально-виробничому комплексу з ресторанного обслуговування. Тут готують за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». Наші студенти є найкращими, їх запрошують на різні міжнародні стажування. Мені приємно, що сьогодні у цих стінах відкривається такий комплекс з сучасним, європейським обладнанням», - поділилась завідувач кафедри туризму та цивільної безпеки Людмила Матвійчук.



Народний депутат Степан Івахів, який, до слова, є головою наглядової ради університету, подарував ЛНТУ обладнання для ресторанного обслуговування, зокрема, міксери, мультиварки, пароварки, плити, витяжки, столові прибори тощо загальною вартістю у півмільйона гривень.

За словами Людмили Матвійчук, у виші цьогоріч вперше відкрили спеціальність «Готельно-ресторанна справа». Відтак, таке обладнання вкрай важливе для успішного навчання студентів.



«Нам приємно, що нас підтримують не під якісь виборчі акції, а просто для того, щоб розвивалася освіта на Волині, щоб наші випускники були конкурентоздатними. Це не просто столова, де працюватимуть, а це й складові, які дозволять поєднати найсучасніший готельно-ресторанний бізнес. Це дозволить показати приклад іншим», - зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук.

У свою чергу, голова наглядової ради ЛНТУ Степан Івахів наголосив, що у таких місцях, як навчально-виробничий комплекс університету, народжуються таланти, а подароване обладнання – лише поштовх до цього. Навчально-виробничий комплекс пообіцяли відкрити через місяць після завершення усіх необхідних робіт.



Насамкінець присутніх пригостили візитівкою Волині – безалкогольною медівкою, яку приготували у стінах вишу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні