«Усе простили, але повісити на тата провину не дамо», - родина священика, який загинув в ДТП за Луцьком

1
2
«Усе простили, але повісити на тата провину не дамо», - родина священика, який загинув в ДТП за Луцьком
Рідні священнослужителя із Млинова, автомобіль якого зіткнувся з вантажівкою лучанина, шукають свідків аварії і просять допомоги.

Про це у соцмережах написав син священика.

“Дорогі друзі! Ми, родина покійного священика, звертаємось за допомогою.Можливо хтось був свідком ДТП, а може хтось зафіксував аварію на відеореєстратор, або якоюсь інформацією може допомогти, перепостити, то допоможіть, бо по суті роблять винуватим нашого тата.

Я не писатиму цю нісенітницю, якою оправдовує себе водій вантажівки, ми йому простили і не бажаєму йому зла, але "повісити" на тата провину не допустимо, принаймі зробимо все, аби не заплямувати світлу пам'ять священика. Кому щось відомо -тел.0996051461 свящ. Василь- син покійного”, - йдеться у повідомленні Степана Яреми.

Нагадаємо: аварія сталася 25 серпня. На автодорозі між селами Брищі та Малі Дорогостаї Рівненської області зіткнулося два транспортні засоби: вантажний автомобіль, під керуванням 44-річного жителя Луцька та «Lada 111», яким керував 58-річний житель селища Млинів.

У результаті ДТП загинув водій легковика, який в автомобілі перебував сам. Чоловік був настоятелем храму у селі Малі Дорогостаї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я від знайомої чув про те шо водій вантажівки пересік суцільну полосу при обгоні і влетів на ладу... ось так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні