--> Поляки витратять 30 мільйонів євро на паркан на кордоні з Україною та Білоруссю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Поляки витратять 30 мільйонів євро на паркан на кордоні з Україною та Білоруссю

3
-2
Поляки витратять 30 мільйонів євро на паркан на кордоні з Україною та Білоруссю
Протягом двох-трьох тижнів стануть відомі результати аналізу правових та екологічних умов спорудження вздовж кордону Польщі з Білоруссю та Україною огорожі, що запобігатиме міграції диких кабанів, пише “Польське радіо”.

Міністр сільського господарства Польщі Кшиштоф Юрґєль повідомив про вартість паркану – це 130 мільйонів злотих (30 мільйонів євро). Міністерство фінансів обіцяє виділити таку суму. Довжина огорожі – 729 кілометрів.

На думку експертів, причиною появи африканської чуми свиней у Польщі були заражені цим вірусом дикі кабани, що зайшли на територію Польщі з Білорусі.

Від моменту появи АЧС в Польщі 14 лютого 2014 року до сьогодні виявлено 93 вогнища цього захворювання в трьох вооєводствах: Підляському, Люблінському та Мазовєцькому. Також виявлено 461 випадок зараження АЧС в диких кабанів.

Нагадаємо, цьогоріч улітку на Волині з вірусом АЧС борються у селі Хотешів Камінь-Каширського району.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поляки будують забор від диких кабанів, а ми не можемо побудувати забор від диких москалів, Стидоба.
Відповісти
Не москалі дикі а ті придурки що скачуть і верещать.. А стіну придумували пархаті не для того щоб щось городити а щоб бабки вкрасти, що вони і зробили.. Скачи вище..
Відповісти
Красива отмазка...А хто свині - самі додумайтесь скакуни
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні