--> VIP-бази шацької Гряди | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

VIP-бази шацької Гряди

4
-1
VIP-бази шацької Гряди
Приїхавши в урочище Гряда, дуже часто натрапляєш на бази відпочинку, від яких досі тягне радянським совком.

Однак, з кожним роком там з’являється все більше сучасних відпочинкових комплексів, які чудово виглядають і пропонують значно комфортніші умови для відпочинку.

Видання «Волинь24» пропонує познайомитися з ТОП-10 базами Гряди.


1. Світязь-Центр

Вийшовши з автобуса на автостанції, вирушаємо шукати VIP-бази. Одразу ж привертає увага база відпочинку під назвою «Світязь-Центр».
На території – декілька сучасних будинків.

База належить львівському підприємству «Світязь-Центр», засновниками якої є Антон Пашуля та Оксана Кордунська.

Адміністратор Андрій пригадує, що раніше база відпочинку належала заводу, який збанкрутував. Були дерев’яні будиночки радянського типу. Львівські власники розвивають комплекс з 2003 року. 2 роки тому збудували новий корпус. Загалом там може відпочивати близько 150 людей.







2. Любомлський облавтодор

Мають своє місце відпочинку й волинські дорожники. На території – сучасні будиночки зі зрубу.

Розпоряджається базою філія дочірнього підприємства «Любомльський автодор».







3. Мебель-Сервіс

За бідненькою базою від Володимир-Волинського агротехнічного коледжу сховався симпатичний двоповерховий коричневий будиночок. Засновником цієї бази є компанія «Мебель-Сервіс», яка займається виготовленням житлових меблів.

Цей бізнес належить бізнесмену з Червонограда Юрію Лящуку. Центральний офіс підприємства знаходиться в місті Радехів Львівської області.



4. Театральний

Милує око база відпочинку «Театральний». Цей комплекс належить фірмі «Ресторан «Театральний». Остання зареєстрована в Луцьк на вулиці Лесі Українки, 67 – в луцькому «Біг Бені». Саме там, де розміщене кафе «Театральне».

Власником підприємства є відомий на Волині бізнесмен, друг покійного міського голови Миколи Романюка Володимир Мікуліч.





5. Фенікс

За старенькими дерев’яними будиночками бази від шахти «Степова», одразу біля озера стоїть вишуканий триповерховий будинок.

Спокій відпочивальників «Фенікса» охороняють навіть камери відеоспостереження, почеплені на дерева.

Місцеві розповідають, що колись на базі відпочинку трапилася пожежа. Ймовірною причиною загоряння називають необачність працівників, які сушили речі взимку.




6. Шацький маєток

Навпроти «Фенікса» стоїть замкоподібний «Шацький маєток». База відпочинку належить підприємцю Михайлові Сіродану.



7. Ялинка

Прямуючи далі, натрапляємо на базу відпочинку «Ялинка». Адміністрація розповідає, що колись вона належала заводу, а вже близько 4 років має іншого власника – Валентину Оліферчук.





8. Діана

Ще одна сучасна база відпочинку з ніжною назвою «Діана» належить депутатові Волинської обласної ради від «УКРОПу» Віктору Радчуку.




9. Мотор

Подалі від гамору стоять 7 двоповерхових котеджів бази відпочинку, яка належить державному підприємству «Луцький ремонтний завод «Мотор». Збудували її у 2008 році.

На території бази є сауна з басейном, більярдна зала, настільний теніс їдальня і навіть бібліотека.








10. МАТЕК

Завершує наш топ база відпочинку від приватного хімічного підприємства «МАТЕК». Раніше така фірма розміщувалася у Луцьку, на вулиці Хакімова, 10а. Нині її, схоже, не існує.

І хоча право власності на землю під базою має «МАТЕК», проте з 2014 року на неї оформлено право користування чужою земельною ділянкою для забудови (суперфіцій). Користується відпочинковим комплексом Вадим Сарцевич.






Василь БІДУН (для "Волинь24")
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ваш рейтинг - повна маячня! Бо як не крути, а найкраща база на Гряді це - Мотор! І інфраструктура, і кухня, і інтерєр номерів на порядок вищі за інші.
Відповісти
А чому не написали хто бідний власник "Фенікса"? Екс-депутатка від влади Віра Чайковська, яка колись спеціально зробила підпал своєї бази, аби провернути аферу з страховкою разом з своїм другом Метеликом.
Відповісти
Та всім пофіг на ваших метеликів
Відповісти
А мені найкраща грядохата!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні