«Ти дурна стара»: у Володимирі водій маршрутки довів жінку до сліз

9
-7
«Ти дурна стара»: у Володимирі водій маршрутки довів жінку до сліз
Водій маршрутки № 15 у місті Володимир-Волинський неетично повівся з пасажиркою похилого віку.

Про це написала Віта Лопушанська у спільноті Активна Громада Володимир-Волинського у Faсebook.

Вона пише: «Мама попрохала водія зупинитися на зупинці, на що водій відповів, що немає зупинки( хоча знак висить), але він «голову повертати на нього не збирається». На зауваження мами, яка так і їхала у маршрутці, «невже так важко було мені зупинитися», полився потік матів, яких мама за життя ні від кого не чула (почалося з слів «ТИ ДУРНА СТАРА» хоча мамі 64 роки…»

«Всяке в житті буває і я прекрасно розумію, що робота водія маршрутки нелегка, але ніхто не має права ображати та принижувати пасажирів, тим паче нецензурною лайкою», - наголошує жінка.

Вона каже, що навіть на погрозу розповісти все власникові маршруту, водій зухвало відповів: «Бачив я його в д…..і, він мені не указ».

Зі слів волинянки, неетична поведінка водія довела її маму до сліз і серцевого нападу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
моральний урод! коли ж вони вже почнуть нормально з людьми розмовляти??
Відповісти
А пасажири коли почнуть нормально з водіями розмовляти? І хто вам давав право обзивати людину моральним уродом не знавши всієї ситуації?
Відповісти
то це твоє високоінтелектуальне табло на фото?
Відповісти
не вгадав
Відповісти
Жадан дав точну характеристику водіям: м\даки.
Відповісти
Думаю якби там справді була зупинка, водій зупинився б... І думаю правильно було б, якби водії займались лише перевезенням пасажирів, а не оплату приймати, від пасажирів вислуховувати. Є маршрут, на ньому зупинки, є людина яка бере плату за проїзд, а водій сидить окремо в кабіні. Мало того що робота і так нервова, а кожен ще старається навчити тебе. Ні в якому разі не оправдовую вчинок водія, але пасажирам теж треба бути адекватними...
Відповісти
Буваю в Володимирі, там дійсно водії хами. Якщо нерви не в порядку, то нехай з людьми не працюють, а йдуть на завод, на приклад.
Відповісти
Кожен день доїжаю з села на роботу.
Не знаю за маршрутки ,а от рейсовий автобус Камінькаширск на зупинці біля базару в Новолинську не зупиняється,на прохання двічі нахамив,хоча я завжди звертаюся :,,Зупиніться будь-ласка на зупинці,,бажання конфіктувати не має тому більше не прошу,хоча там ЗУПИНКА.Тому вірю що водій не зупинився і в хамство теж вірю досить часто буває це звичайно не лише зі сторони водіїв а і пасажирів.
Відповісти
Я мама двох діток,меншій доці немає ще двох рочків і часто приходиться їздити в місто з дитячим візочком,тому я чекаю саме на цю маршрутку!саме цей водій ,як на мене,дуже хороший!я завжди запитую чи можна зайти з візочком і він з усмішкою відповідає"звичайно!"так як частенько приходится їздити маршрутками,то я вже надивилась,що і пасажири бувають такі,які нормальних слів не розуміють!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні