Як волинські рукопашники провели літо

2
5
Як волинські рукопашники провели літо
Протягом літніх місяців 2017 року тривали спортивні тренування для учнів Волинської регіональної федерації рукопашного бою «РУБІЖ» що влітку перебували у Луцьку.

Разом з підтриманням фізичних кондицій цієї категорії вихованців, керівництво та тренерський склад федерації організували проведення спортивно-оздоровчого табору для кращих спортсменів віком 9-15 років та участь команди ВРФРБ «РУБІЖ» у військово-спортивному вишколі «Щит і меч».

За підтримки Управління Служби безпеки України у Волинській області на військово-спортивній базі «Світязь» 25 юних рукопашників напружено тренувались, опановували нові спортивні та життєві навички.

Задля всебічного та гармонійного розвитку юнаків з ними проводились уроки малювання, конкурс творчих здібностей, пошуково-розважальний «квест», похід з елементами військової підготовки, толоки з облаштування спортивних майданчиків, конкурси з ведення щоденників табору тощо.

За відгуками батьків учасників спортивно-оздоровчого табору, він посприяв фізичному та духовному зростанню дітей, значно збільшив їх життєвий досвід.



Кращі вихованці «РУБІЖу» спортивне літо завершили напруженим випробуванням, яким стала участь у військово-спортивному вишколі «Щит і меч». Вишкіл відбувався на базі військово-патріотичного клубу «ФОРПОСТ» (м. Ямпіль, Вінницької області).

Волинські юнаки гідно витримали складнощі «військового» побуту в наметовому містечку, надзвичайно важкі тренування з подолання смуги перешкод, екстремальний 25-ти кілометровий рейд з виконанням тактичних завдань із пошуку, розвідки, непомітного оточення та рішучого «штурму» бази умовної розвідувально-диверсійної групи.

По-справжньому спортивне літо учнів федерації рукопашного бою «РУБІЖ» сприятимиме їх подальшим успішним крокам у житті та спорті.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
молодці! Бажаю великих досягнень!
Відповісти
Молодці! Так тримати! Бажаю Вам (організатори,тренери) здоров'я та наснаги для майбутніх звершень!
Побільше таких заходів!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні