--> Аварію, в якій загинуло двоє волинянок, можна було попередити, - рідні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Аварію, в якій загинуло двоє волинянок, можна було попередити, - рідні

1
0
Аварію, в якій загинуло двоє волинянок, можна було попередити, - рідні
Батьки дітей, які загинули та травмувалися у п'яній аварії у селі Прилісне Маневицького району, звернулись до правоохоронців з проханням покарати місцевих працівників поліції.

Скаргу на бездіяльність працівників Маневицького ВП ГУНП написали у вівторок, 29 серпня, - пише ВолиньPost.

За їхніми словами, смертельну ДТП за участі п’яного водія можна було б уникнути, якби правоохоронні органи вчасно зреагували на повідомлення на лінію 102. Кажуть, що за годину до трагедії, до поліції зателефонували люди та повідомили про п’яного водія вантажівки, котрий роз’їжджає селом. Однак вони на дзвінок не зреагували. Вже за годину після цього п’яний чоловік скоїв аварія, яка забрала життя двох підлітків.

Батьки кажуть, що після трагедії один з правоохоронців написав рапорт на звільнення, однак продовжує працювати в правоохоронних органах.

«Були свідки, що водій їздив п’яний, однак поліція не відреагувала. Кажуть, що не водій, а власник вантажівки - колишній міліціонер. Саме тому правоохоронці й не зачіпали його авто. Вони його «пасли» та, можливо, хотіли грошей з нього збити», - каже Людмила Мельник.

«Поліцейські навіть бачили, як водій втік. Один з поліцейських сам казав, що бачив, як водій випивав у барі. Це Доля (один з правоохоронців, - ред) говорив. Пасажира, який був з водієм, затримали. А за водієм ніхто не побіг. Адже коли він вже п’яний їхав, то по дорозі підібрав пасажира. Але поліція не зреагувала», - додає вона.

«Ми хочемо, щоб цих двох поліцейських звільнили», - кажуть батьки постраждалих дітей.

Нагадаємо, що 2 серпня у селі Прилісне вантажівка «MAN» влетіла у зупинку, де чекали на автобус підлітки. Дві дівчинки загинули на місці, а хлопець потрапив до лікарні. За кермом авто був п’яний 42-річний житель Маневич. Після ДТП він залишив вантажівку та втік. Невдовзі водія затримали та взяли під варту.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отак всі аварії так чи іначе покривають або нинішні ,
або разом збившими гаїшниками. Батькам велика повага і терпіння.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні