У Луцьку через страйк не працюватиме Старий ринок

27
4
У Луцьку через страйк не працюватиме Старий ринок
Луцькі базарники, які працюють на Центральному ринку, вирішили 30 серпня провести не на робочих місцях.

Таким чином вони висловлять свій протест у зв'язку з тим, що влада не хоче продовжувати договір оренди з волинською облспоживспілкою. В результаті через це можуть перенести ринок.

Спільним рішенням підприєммці вирішили не виходити на роботу у середу, 30 серпня. Про це у коментарі для волинь24 розповів голова Асоціації захисту прав малого та середнього бізнесу "Бізнес Волинь" та активіст Ігор Дильов.

Від ранку базарники прийдуть на мирну акцію протесту до стін Луцької міської ради, де саме вирішуватимуть питання продовження договору оренди землі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будемо дуже раді щоб ви взагалі забрали свої бебахи і не приходили більше. Це стосується тих хто окупував стоянку автомобілів і засрав тим самим пів міста.
Відповісти
вони такі цікаві... це ж вони втрачають, а не влада)
Відповісти
Ну підуть люди у інші місця закупляться
Відповісти
Базарників від замку подалі! Смердить від них аж на замковій вежі!
Відповісти
Якщо вам смердить то можливо вся справа в вас.
Відповісти
Давно пора
Відповісти
От і добре, небуде нікого завтра на базарі тому завтра ж негайно почнем його зносити.
Відповісти
Якщо не будуть на робочих місцях, то нехай прибирають вулиці. Центральний базар - найбрудніша точка міста. Звідти можна винести таку хворобу, що ще 100 років ніхто для неї не придумає антибіотик. Базар - це ганьба міста, це помийна яма. А продавці на ньому - помийники.
Відповісти
Звичайно,краще піти в сільпо і купити риби з червяками.Це ж не на базарі хворобу підхопити.а в супермаркеті.Це як буде гордо звучати................А ми вже будемо в помийників купляти,привикли.
Відповісти
Купуєш три оселедці.то один обов"язково такий.що розлазиться підсунуть.Спред по ціні масла.А обважування постійні.
Відповісти
Помийна яма це супермаркети і все що робиться в складських приміщеннях. Сморід неймовірний на власні очі це бачила. На ринок ходжу за продуктами мене все влаштовує і ціни і якість
Відповісти
Геть ту смердюху з центру. На гпз маса місця. Для всіх є робочі місця . а те що трохи далі то нічого страшного звикнемо. Раніше маршрутки зупинялись біля кожного пенька, а тепер тільки на зупинках і що? Звикли .Все буде добре. А гадюшник та нливайці на зразок старого ринку категорично ні!!!
Відповісти
А чому на ГПЗ це вам що відстойник? На Чернишевського йому місце там одні ГНИДИ ЖИВІТЬ КО РОЗІКРАЛИ МІСТО І ЦЕЙ СРАЧ ЗРОБИЛИ
Відповісти
Ні ринку в такому вигляді як він є!!!! Генделик..!суцільний! Від контейнерів та барчуганів від постійних п'янок смердить!!!!
Відповісти
Геть ту смердюху з центру. На гпз маса місця. Для всіх є робочі місця . а те що трохи далі то нічого страшного звикнемо. Раніше маршрутки зупинялись біля кожного пенька, а тепер тільки на зупинках і що? Звикли .Все буде добре. А гадюшник та нливайці на зразок старого ринку категорично ні!!!
Відповісти
За межі міста торгашів!!!
Відповісти
Позор для влади тримати товкучку в центрі міста. Старе місто, проводьте реставрацію.Заробляйте авториткт . Старе славетне місто..........Давно пора забрати торгашів в інше місе. А люди звикнуть.
Відповісти
Звичайно забрати,або хоч упорядочити.
Відповісти
Треба перенести всю ту міську раду до німецького заводу.А який з них толк?
Луцьк вже весь в машинах ,то це їм не смердить!!!
Відповісти
А дармоїдів з міської ради не те що до німецького заводу.а в Брище на смітник.
Відповісти
а парковки на гпз вистачить? до цього слід підходити відразу!
Відповісти
Потрібно знайти альтернативу!
Якщо залишити ринок, то привести його до ладу, упорядкувати, почистити, вимити, сміття вчасно вивозити, поставити туалет нормальний.........
Відповісти
Привести в належний вигляд і місто і сЦентральний ринок і стоянку біля ринку.Купую на ринку завжди . І ціни і якість влаштовує. А от припаркуватись ніде. Чому Муніципальна пооіція нічого не робить, не хоче навести лад. Бвбульки з яйцями на парковці це норма.Виглядає так - обережно бабулька , ой... немає бабульки. Хто за цей срач Відповідає біля ринку. А ще була шокована коли побачила що з цих бабульок беруть гроші за торгівлю на парковці , а з мене за парковку. Ось так. Питання коли та хто наважиться зробити там лад, а саме парковку парковкою, торгівельні місця торгівельними для баьульок а не для бариг в алкогольному спяніні. Иаку адміністрацію ринку на смітник.
Відповісти
ну і добрe. хай страйкують. кому від цього погано? я там всe одно нічого нe купляю. а народ підe в іншe місцe скуплятися. чи вони думають що бeз них вжe кінeць світу будe?
Відповісти
Чому не почати з зупинки старий базар?Бомжатник справжній,але невигідно депутатам,не стириш великих грошів.А так плщу продали Куму,а забрати не можуть.От і вся турбота про людей-великі гроші.Всю історичну цінність луцька обійдеш за 1годину,а потім ті поляки бігом на ринок за дешевими цукерками і цигарками.Туристи,ха .Порахуйте надходження від туризму і від податків.Люди на заробітки втікають мільонами,а вони роботу забирають.І не брешить,що будете іздити на Гпз.
Відповісти
а туристів немає, бо якось не особливо приваблюють околиці замку з сміттєзвалищами, смородом секонду та випившими продавцями. особисто мені соромно гостей з інших міст,тим паче країн вести в ту сторону аби "культурний центр" показати! Сумніваюся, що на ринку дешевші цукерки та цигарки. Звідки цікаво занижена ціна береться??? Невже вам не набридло знаходитися серед тої купи сміття, антисанітарії? Невже не хочеться, аби ваші діти прогулювалися в чистому , охайному місті?! яка вам різниця , де торгувати -у вас же нема конкуренції, ціни занижені, а товар якісний! Тому звільніть центр! вам же виділили місце на ДПЗ -до вас і туди поїдуть, якщо ви такі незмінні.
Відповісти
Базару там не місце біля Замку
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні