Проповідник з Луцька збив чоловіка та втік за кордон

12
1
Проповідник з Луцька збив чоловіка та втік за кордон
Минулого тижня на трасі Рівне-Луцьк поблизу села Бронники трапилась жахлива аварія.

23-річний мешканець Луцька, керуючи автомобілем «Dodge», рухаючись зі сторони Рівного в напрямку Луцька, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем марки "ВАЗ 2104" під керуванням 62-річного рівнянина, - повідомляє "Чарівне".

Водій "ВАЗу" Григорій Пархомей наразі знаходиться у критичному стані. Прогнози медиків - невтішні.



Разом з тим, за словами родичів потерпілого, винуватець трагедії Рувім Новак зник. Більше того, досі жодного разу особисто не поцікавився станом людини, у яку в`їхав на дорозі.

"На дзвінки він не відповідає, профіль у "Фейсбуці", який був підписаний його ім`ям видалений, - розповідає донька потерпілого Тетяна. - Зважаючи, що він має право на проживання в США та Литві, а можливо і подвійне громадянство, мабуть, він вже десь там. Насолоджується життям, розважається, та далі грається в рулетку людськими долями".

Як виявилось, Рувім Новак без жодних перешкод перетнув кордон України ще 24 серпня. Паспорт у нього вилучений не був.



Рувім Новак є місіонером Церкви Миссионерська школа “Ковчег Спасіння”, який збирається проповідувати Слово Боже. У своїх відео він розповідає про служіння Богу. Деякі відео Місіонерської школи, де хлопець розповідає про себе, вже видалені.

Не приховує хлопець і свого захоплення автомобілями.



На його особистій сторінці у ФБ, яку він вже перейменував чимало фото з різними автівками та зухвалими коментарями.



У прес-службі ГУНП у Рівненській області зникнення винуватця аварії пояснюють тим, що йому під час проведення перевірки на вміст алкоголю у крові стало зле, тож хлопець повідомив правоохоронцям, що звертатиметься за допомогою в одну з лікарень.

"У результаті проведених розшукових дій поліцейські з’ясували, що в жоден з медичних закладів Рівного чоловік не звертався і менш ніж за добу, 24 серпня, він перетнув кордон та покинув територію України.

Слідчі підготували матеріали про повідомлення чоловіку про підозру у вчиненні злочину, перекваліфікованого на частину 2 статті 286 Кримінального кодексу України та скерували у прокуратуру Рівненського району для процесуального погодження. У разі позитивного вирішення питання, чоловіка, який скоїв ДТП та переховується від органів слідства, буде оголошено у розшук.

Наразі призначені необхідні експертизи, зокрема, на визначення технічного стану транспортного засобу та судово-медична, яка встановить ступінь тяжкості тілесних ушкоджень після завершення потерпілим лікування.

Обидва транспортні засоби поліцейські помістили на штрафмайданчик Рівненського районного відділення поліції. Крім того, слідчі вилучили у чоловіка посвідчення водія та техпаспорт на автомобіль",- йдеться в офіційному повідомленні.

Оксана КРАВЕЦЬ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну да, а казали - "штунди - не бухають"...
Відповісти
Перепрошую, але де йдеться, що він був п'яний? Немає жодних доказів!

Відповісти
Ні стиду ні совісті...
Відповісти
Якщо не винен чому ж втік?
Відповісти
І що ж він проповідує...як людей вбивати?!І хтось отакому в ноги кланяється,руки цілує...цинізм не має меж!
Відповісти
А де пише шо він п'я ний був?
Відповісти
В сім'ї не без урода.
Відповісти
А можливо він був в шоковому стані
Відповісти
Ага в шоковому стані їав 160 км...
Відповісти
в інтерпол таке чудо і його дружків напрягти
Відповісти
Inman, South Carolina він зараз там! Потрібно зловити цього ср@ного пастиря!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні