Цікаво, чесно, оперативно: на Волині почав роботу «12 канал»

13
3
Цікаво, чесно, оперативно: на Волині почав роботу «12 канал»
На Волині в ефір вийшов «12 канал» - новий телевізійний канал, який працює в новинно-інформаційному форматі.

Глядачі можуть дивитися канал з 12:00 понеділка, 28 серпня. Канал працює у так званому “технічному” режимі, протягом якого відбувається тестування усіх процесів, відшліфовується робота і взаємодія різних ланок структури.

Що показуватиме “12 канал”? Як пояснив керівник проекту “12 канал” Володимир Пащенко, оперативні новини – основний продукт каналу. Канал транслюватиме новини Волині, України і світу. При тому, випуск українських і світових новин виходитиме в ефір на початку кожної години, а підбірка свіжих новин Волині – щогодини із 30-ї хвилини.

Окрім того, в ефірі каналу планується ціла низка спеціальних рубрик. Одна з них – “No comments” – уже є в ефірі каналу. Окрім того, канал практикуватиме прямі ефіри і стріми з важливих і цікавих подій.

Наступним етапом розвитку каналу стане створення телевізійної студії, де відбуватимуться зйомки прямих ефірів з запрошеними гостями, ток-шоу та інших програм, - каже Володимир Пащенко.

Де дивитися “12 канал”? Наразі – у мережі цифрового мовлення Т2 та в мережі інтернет – на окремому Youtube-каналі. Найближчим часом з’явиться пряма трансляція у Фейсбуці і мовлення у кабельній мережі.

Канал можна дивитися у цифровій мережі Т2, на частоті, де раніше транслювалися програми каналу “Слово Волині”. Аби дивитися “12 канал”, потрібно просто вручну оновити список каналів на Т2-тюнері - і «12 канал» з’явиться у списку разом із іншими. Також телеканал можна знайти у YouTube, а згодом у планах - кабельні мережі та Facebook-трансляції.

Посилання, де можна дивитися “12 канал”:

Канал в YouTube

Офіційний сайт “12 каналу”

* * *

Команда каналу формувалася довгий час і поступово. “Сюди увійшли одні з найкращих фахівців телевізійної галузі Волині і України. У нас працюють і луцькі телевізійники, і спеціально запрошені професіонали з Києва та інших регіонів України” – розповів керівник проекту Володимир Пащенко.

Загалом тут працює близько 30 працівників з усіх регіонів країни, які забезпечують цілодобову трансляцію програм.

«Не кожен день на Волині відкривається телевізійний проект. Якщо мені не зраджує моя пам'ять, “Волинське телебачення” – це історія, «Аверс» - 90-ті. Нарешті до волинської телевізійної сфери добралося 21 століття. «12 канал» - це “дитина” нового часу, молодий сучасний проект. Ми намагатимемося бути максимально чесними, цікавими і оперативними», - каже Володимир Пащенко.





Теги: 12 канал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже амбітно. Якщо нарешті появиться якийсь інший канал крім Аверса і ВТ то я стоячи вам аплодувати буду. але поживемо побачимо
Відповісти
поаплодуй, "появитись" то "появиться", а от шо вони буду показувать, то вже інша справа, після виборів здується
Відповісти
А чому появиться? Він вже з'явився ! Дивіться!
Відповісти
Ото і перси у брюнетки,не втримався аби не написати) Зарання перепрошую а свою безтактність
Відповісти
цікаво
Відповісти
Черговий розводняк до виборів мера.
Відповісти
Ну, дівки у них, такі нічо. А там побачимо як буде.
Вони взагалі планують якісь інтерв`юхи робити, опитування в центрі як 112?
Відповісти
"...канал практикуватиме прямі ефіри і стріми з важливих і цікавих подій".
Тоді запрошуємо на важливу для Луцька і цікаву подію - 8 вересня, WEST MEDIA FORUM 2017, media17.wmf.com.ua
Відповісти
круть! дівчатка, дійсно, нічого такі)
а якщо серйозно, то це перший великий крок до нормального телебачення!
Відповісти
...Що не кажіть, а новина приємна! Успіхів та попутного вітру на вітрила!!!
Відповісти
Щиро рада за колег! Вітаю із добрим почином. Нарешті, нормальні новини будуть виходити. Сподіваюсь кращі як на нашому загниваючому Аверсі. Коли нас закриють - неодмінно прийду до вас працювати
Відповісти
Я виключив телевізор у жовтні 2010 року. Після виборів. Назавжди!!! Екран закрив чорним крепом і тричі перехрестився. Став краще спати, поліпшився настрій, апетит і загальний стан здоров‘я, з′явилось багато вільного часу на кориснішу роботу. Але... Доведеться зрадити своєму слову не включати до тризни. Чи, мо′, на ютубі дивитись? Щось вирішу, якщо так хвалять. Дай, боже, нашому телятку вовка з′їсти. Аби не перехвалити. Мій покійний дід казав: Не хвали погоду зранку, а жінку (дружину) - до смерті. Цю історичну фразу можна інтерпретувати: Не хвали погоду зранку, а телебачення - до смерті. Перевіримо на практиці. Новоявленим телевізійникам – успіхів!
Відповісти
Піздець Аверсу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні