Все буде джаз: у Луцьку стартував міжнародний фестиваль

1
0
Все буде джаз: у Луцьку стартував міжнародний фестиваль
У Луцьку стартував п’ятий Міжнародний джазовий фестиваль «Art Jazz Cooperation 2017».

Його відкриття відбулось у п’ятницю, 25 серпня, у Луцькому замку, - пише VIP.

Цьогоріч протягом трьох днів у Луцьку виступлять виконавці із восьми країн світу. «Поджазувати» у стінах Луцького замку зібралися чимало лучан та гостей міста.

Почали «Art Jazz Cooperation 2017» із виступу молодого естрадно-джазового ансамблю із невеликого провінційного містечка Іваново, Білорусь -Minimal Groove Band.

Другим на сцену вийшов колектив Evgeniy Pugachov European Quartet - новий міжнародний джазовий проект, створений в Берліні, до складу якого входить басист з Польщі Kuba Dworak, барабанщик з Канади Sly Juhas, саксофоніст з Польщі Slawek Pezda і гітарист з України, що нині проживає в Берліні Evgeniy Pugachov.

Опісля присутні на заході гості джазуватимуть разом із Rodeo FM, раніше відомим як «Sweetheart of the Rodeo», який був заснований у 2004 році та швидко став улюбленцем американської сцени в Берліні.

До слова, виступ колективу на фестивалі «Art Jazz» стане дебютом для музикантів в Україні. Тому хлопці обіцяють гостям фестивалю спеціально підготовлену блюзову програму. Очікується виступ і від польського гурту «The Lions» , яких вважають новаторами в музиці реггі.

В теплій та дружній атмосфері тихого серпневого вечора над замком Любарта лунають найпопулярніші класичні та авторські джазові композиції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Другими виступали учасники Родео ФМ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні