Спокій лучан від сьогодні охоронятимуть національні дружини

13
14
Спокій лучан від сьогодні охоронятимуть національні дружини
У Луцьку на День Незалежності громадське формування «Національні дружини – Волинь» спільно з поліцією вийшло у перше патрулювання.

«Сьогодні перший масштабний вихід формування «Національні дружини – Волинь» на вулиці міста Луцька для охорони громадського порядку. Ми невипадково обрали сьогоднішній день. Нині День Незалежності і буде багато масових заходів, велика кількість лучан, які відпочивають, гостей міста», - розповів керівник формування Вадим Крикун.

За його словами, правоохоронні органи виявили бажання, аби «Національні дружини – Волинь» допомогли у патрулюванні вулиць Луцька.

«До речі, на сьогодні це перший підрозділ, який складає допомогу у патрулюванні охоронцям 24-25 серпня», - зауважив Вадим Крикун.

У перше офіційне патрулювання вийшло 30 членів громадського формування. Перед початком роботи їм провели докладний інструктаж та розподілили по зонах, які охоронятимуть.

Зокрема, найбільшу увагу приділятимуть патрулюванню Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, Театрального майдану, вулиць поблизу «Променя», де проходитимуть концерти.

«Щодня до нас приходять, пишуть, хочуть співпрацювати. Є певні критерії. Ми не робимо велику ставку на фізичну витривалість, а більше на адекватність та громадську позицію. У нас є певна кількість людей, які служили в АТО, волонтери. Хлопці проходять вишкіл, тренування, як фізичні та юридичні 6 днів на тиждень. Хлопці, я думаю, уже готові», - зазначив керівник «Національні дружини – Волинь».

Начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук наголосив, що підтримка громадського формування «Національні дружини – Волинь» для правоохоронців надзвичайно важлива.

«Наше завдання – забезпечити громадський порядок, мир і спокій у Луцьку. У нас створили нове формування, яке теж взяло на себе відповідальність оберігати спокій лучан. Ми збільшимо кількість нарядів. Спільно ми зможемо зробити більше», - повідомив Олег Кічук.

Варто зауважити, що вулиці Луцька вийшло патрулювати 32 представники Нацгвардії та Нацполіції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спортсмени там )))
Відповісти
Ага, один вже з "Воїна" спортсмен бігав в неадекваті
Відповісти
Кому підпорядкована ця новостворена структура? Одна вже є. Варта порядку. Порядку в Луцьку,як не було,так і немає. А від цих,що на світлинах,крім як на бандитів вони ні накого,тим більше для наведення порядку не подібні. Патрульний,який призваний забезпечувати порядок в місті,повинний бути сам взірцем для людей:підстрижений,чисто виголений,акуратно одітий.А погляньте на цих. Люди, побачивши таких вартових порядку,будуть шарахатись хто куди аби скоріше з очей.
Відповісти
В тебе мислення епохи XIX століття, в кожного свій стиль. Тобі подобається бути "дрищем", їм брутальними, це особиста справа кожного. За такі речі людей можуть засуджувати тільки закомплексовані жителі хуторів. Проснись, на вулиці 2017 рік
Відповісти
А це що за тітушки?
Відповісти
Бандюгани! На зеків подібні! Хто взагалі дозволяє щоб тітушки патрулюванням займались??? Спитайте в лучан, чи не страшно їм щоб оце по Луцьку тинялося!!!
Відповісти
Клоуны
Відповісти
Скільки можна вже створювати ці банди
Відповісти
Хлопці тратять свій вільний час заради спокою лучан.До речі деякі з них охороняли ваш спокійний сон в АТО,при чому на передовій .Критикувати в нас всі можуть а зробити хоча б щось ,"слабо".Тому диванній гвардіі, а основне ботам краще зайнятись собою і своїм патріотичним та моральним вихованням.Слава Украіні!!!
Відповісти
"Хлопці тратять свій вільний час" - це їхня справа,я ж не просив? Плачу податки - поліція отримує зарплату і має виконувати свої обов'язки...Це - чергова приватна банда.
Відповісти
додай, що вони тратять свій вільний час за 8000 грн
Відповісти
а дe і в кого форму замовляли?а скільки ім платять?а чого вони ходитимуть і нащо вони якщо є копи?щось сильно сумніваюся, що вони "охороняють лучан". Прям такі добрі самаритяни...
Приватна армія. Тільки нeясно чия
Відповісти
реально на зеків схожі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні