--> Замовив мій арешт особисто Луценко, – головний волинський митник | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замовив мій арешт особисто Луценко, – головний волинський митник

1
7
Замовив мій арешт особисто Луценко, – головний волинський митник
Начальник Волинської митниці Віктор Кривіцький стверджує, що кампанія з усунення його з посади відбувається на замовлення Генерального прокурора України Юрія Луценка.

Про це він заявив на громадській раді при ГУ ДФС у Волинській області 23 серпня.

Віктор Кривіцький зауважує, що головна мета прокуратури – відсторони його з посади на користь Олександр Щуцького, заступника Волинської митниці, начальника митного поста "Луцьк" та особистого друга сина Луценка.

Зі слів головного митника Волині, перед тим як зайняти посаду без приставки «в.о.» він виграв на конкурсі. Фігурою номер два тоді був начальник луцького поста Олександр Щуцький.

Кривіцький твердить, що Щуцький після поразки захотів очолити Волинську митницю будь-яким шляхом. Щоб це зробити, каже митник, треба впродовж року усунути його з посади. Будь-яким способом.

Віктор Кривіцький пригадує, що коли познайомився з прокурором Волинської області і мова заходила про Щуцького, в того починали дрижати губи.

Він казав: «Не трогай Щуцького».

Головний митник Волині зауважив, що Генпрокурор Луценко дав команду прокурору Волинської області Максиму Киричуку «усунути» його за два тижні.

«Він дав Киричуку команду: «Я їду у відпустку. І якщо я приїду через 2 тижні – або ти, або я», – вважає Кривіцький.

Також він наголошує, що має ранг генерала і прокуратура Волинської області не має повноважень оголошувати йому підозру. Це, мовляв, може робити тільки НАБУ. Однак, підозру головному митнику Волині особисто підписав прокурор Волинської області Максим Киричук.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що тільки вітя не придумає і не збреше аби біля корита лишитись! оце фантазія. ще осталось згадати російський слід, путіна, фбр і мі6
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні