--> Як луцькі підприємці «скинулись» на парк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як луцькі підприємці «скинулись» на парк

4
13
Як луцькі підприємці «скинулись» на парк
Більше десяти луцьких бізнесменів власними силами облаштовують алеї центрального парку міста.

Для цього, зі слів ініціатора проекту "Свідомий Луцьк" Ігоря Алєксєєва, вони виклали з власної кишені близько шести мільйонів гривень.

Серед меценатів - власники та керівники таких підприємств: ПАТ "Луцьксантехмонтаж №536", "Бетон Брук Сервіс", «Луцьккомунбуд», "Забіяка", "Дмитрук", "Волиньтабак", "Луцькавтодор" та інші.

«Нам вдалось долучити меценатів, які за власні кошти відновлюють алеї в парку, встановлюють освітлення тощо. Цим самим я хотів би показати, що у Луцьку, незважаючи на складні часи, є люди, які готові віддати 5-6 мільйонів гривень на благо лучан. Це - найяскравіший приклад соціально відповідального бізнесу», - розповідав «Волинським новинам» активіст Ігор Алексєєв.

Основні роботи у центральному парку, що розпочались близько місяця тому, на фінішній прямій. Тож вже на День Незалежності лучани зможуть прогулятись новими доріжками, помилуватись чистими фонтанами, а заразом – оцінити результат спільної праці десятків людей.

Нагадаємо, з міського бюджету виділили 200 тисяч гривень на нові лавочки, ще стільки ж – на очистку каналів.
За нову бруківку заплатили одразу кілька підприємств
За нову бруківку заплатили одразу кілька підприємств

Щодо участі підприємців, то вони поділили між собою парк на зони, - повідомляє видання «Конкурент».

Алеєю ліворуч від центральної зайнялися підприємства «Дмитрук» та «Забіяка». Вони вкладають бруківку та ставлять лавочки. За кілька днів тут також відкриють алею ліхтарів, які за свої кошти придбали більше десяти різних підприємств.

Алеєю, що праворуч від головної, опікується підприємство «Волиньтабак». Воно встановлює світло, лавочки та бруківку.

Алею від Центрального ринку до перетину з головною облаштовує «Луцькавтодор». Тут також буде бруківка та лавочки. А ось щодо освітлення тривають перемовини, оскільки алея досить довга, і, відповідно, потребує великих інвестицій.

Приводять до ладу навіть знаменитий човен-кафе «Бригантина». Його власник Дмитро Москвич розщедрився й на бруківку біля закладу.
Нове життя луцької «Бригантини»
Нове життя луцької «Бригантини»
В канали запустять чисту воду
В канали запустять чисту воду

Алею, що веде від центральної «артерії» парку до «Ротонди», робить підприємство «Луцьксантехмонтаж». Серед планів – нова бруківка, лавки та освітлення.

Алею від «Ротонди» до гуртожитку, що на вулиці Глушець, робить підприємець Ігор Швець (а ще він почистив фонтани кварцовим піском). Окрім цього на перетині цієї алеї з діагональною, що поруч, буде арт-об'єкт – п'ятикутна лавочка, з якої будуть виринати світильники. Її спонсорує підприємець Сергій Голіков.

Він також продовжує робити алею, яку робить "Луцьксантехмонтаж", до перетину з алеєю, що біля зоопарку. До слова, на самому перехресті алей буде викладена в'їзна вежа Луцького замку.

Від цього ж перетину алей до "Спартака" йде ще одна доріжка. Її буде робити підприємство Андрія Разумовського «Бетон Брук Сервіс». Однак роботи розпочнуться пізніше.

Серед масштабних планів на майбутнє – встановлення нової сцени та облаштування парковки.
У фонтанах - генеральне прибирання
У фонтанах - генеральне прибирання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слава таким бізнесменам що піклується про своє місто !!!
Відповісти
скільки дав Алєксєєв?
Відповісти
Парковка це добре,але хай хоч один автохам влізе в парк-штрафувати нещадно,не допоможе -різати колеса
Відповісти
Перед тим свіснули.то тре щось віддати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні