--> У Луцьку зменшилась кількість «криміналу» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку зменшилась кількість «криміналу»

1
-8
У Луцьку зменшилась кількість «криміналу»
Цьогоріч до відділу поліції надійшло 22626 заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, що на 1141 менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Про це йшлося 22 серпня під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

«Кількість розкритих злочинів зросла, але й навантаження збільшилось, бо у поліцейських є відрядження у зону АТО. Працівники відділу тепер виконують роботу тих, хто перебуває на Сході. Це важко, але робота робиться», - зазначив заступник начальника Луцького відділку поліції Леонід Прокопчук.

Зокрема, працівникам Луцького ВП ГУНП розкрили незаконне позбавлення волі, всі хуліганства та вимагання. Залишається нерозкритими один розбійний напад (розкрито 9 із 10). За 6 місяців поточного року розкрито 694 кримінальних правопорушень, 545 з яких із зареєстрованих в поточному році.

Голова комісії Микола Федік поцікавився, чи вистачає Луцькому відділу поліції особового складу, щоб якісно розслідувати справи.

«У місті є питання політичного характеру і це нагнітає обстановку. Є питання кадрового забезпечення, однак нині частин посад зайняті, працюють молоді і перспективні», - відповів Леонід Прокопчук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
на куроортах ворішки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні