--> Пам'ятаймо день подвигу Героя України Андрія Снітка* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Пам'ятаймо день подвигу Героя України Андрія Снітка*

2
Пам'ятаймо  день подвигу Героя України Андрія Снітка*
В неділю, 20 серпня, мама Героя України Андрія Снітка Раїса Халик разом із його побратимами та головою благодійного фонду «Рідна Волинь» і ВОГО «ВОЛК» Дмитром Глазуновим відвідали могилу Андрія в смт. Маневичі, вшанували пам'ять героя, вклонилися йому та поклали квіти.

Раїса Халик щиро подякувала усім, хто пам'ятає її сина, його бойовим побратимам, які допомагають їй ці роки, та голові БФ «Рідна Волинь» Дмитру Глазунову за турботу та увагу.

«Впевнений, що Андрій поклав життя за те, щоб ми з Вами ніколи не знали горя, війни, а жили у мирній процвітаючій країні. Пам'ятаймо про подвиг нашого земляка», - сказав Дмитро Глазунов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

«Впевнений, що Андрій поклав життя за те, щоб ми з Вами ніколи не знали горя, війни, а жили у мирній процвітаючій країні. - за жидівські гешефти - так точніше, він хотів вбивати білих.
Відповісти
Рідна Волинь рік тому провели у нас прекрасний вечір пам"яті Снітка і ми всі на вечорі звернулися до Президента з проханням присвоїти нашому земляку звання Героя України!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні