--> Суд відпустив начальника Волинської митниці | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд відпустив начальника Волинської митниці

4
-2
Суд відпустив начальника Волинської митниці
Суддя Луцького міськрайонного суду Вадим Смітюх обрав запобіжний захід для затриманого зі звинуваченням у хабарі начальника Волинської митниці ДФС Віктора Кривіцького: його відпустили під особисте зобов’язання. Хоча слідчі просили залишити його під вартою.

Суд прийняв рішення близько 3 години ночі неділі, 20 серпня, повідомив адвокат Артур Мартиросян.

Нагадаємо, керівнику Волинської митниці Віктору Кривіцькому інкримінують хабар та зловживання службовим становищем. Адвокат Кривіцького стверджує, що звинувачення сфальсифковані.

“Щойно було завершено розгляд клопотання прокуратури Волинської області про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Кривіцькому В.Б. Ухвалою судді Луцького міськрайонного суду від 20 серпня 2017 року було відмовлено в задоволенні клопотання прокуратури про арешт Кривіцького В.Б. та обрано особисте зобов'язання” – повідомив Мартиросян.

“Ряд інформаційних агентств розповсюдив інформацію про затримання Генеральною прокуратурою України начальника Волинської митниці ДФС та етапування його до Києва. Ця інформація не відповідає дійсності, оскільки Кривіцький В.Б. був затриманий 17 серпня 2017 ж року о 04 год. 48 хв. прокуратурою Волинської області та знаходився в м. Луцьку до цього моменту” – написав Мартиросян у Фейсбуці о 3 ночі.

“Захистом в суді було доведено необргунтованість підозри прокуратури та сфабрикованість звинувачення, логічним продовженням чого, стало винесення судом ухвали про відмову в його арешті” – стверджує адвокат.

Мартиросян опублікував текст ухвали суду, і наголосив:

“Я публікую цю ухвалу для уникнення подальшого викривлення дійсної інформації”.

“Ми володіємо об'єктивними доказами про фальсифікацію матеріалів кримінального провадження з метою відсторонення Кривіцького В.Б. від посади та створення комфортних умов для повернення до митної служби колишніх її високопосадовців. Захист Кривіцього В.Б. вважає, що кримінальне провадження не має судової перспективи, а по результатах кінцевого розгляду справи буде винесено єдиний можливий вирок – виправдальний” – заявив адвокат Артур Мартиросян.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це мабуть перший начальник митниці якій не займався вимагательством, а діяв по Закону. Можна припустити що його попередники виконували забаганки керівників правоохоронних структур, а він відмовився, так як сам хабарів не брав. Тому і була срежисована дешева постановка на 50 доларів нібито хабаря, яка в суді не знайшла підтвердження .
Відповісти
Це точно перший начальник митниці при якому контрабандою почали через митницю возити окрім цигарок та бурштину, навіть зброю , наприклад артилерійську гармату -http://www.polradio.pl/5/38/Artykul/301453 . а ви пане Олег напевно і возили контрабандою зброю через волинську митницю, от тепер і пишите щоб і надалі возити контрабанду.
Відповісти
Читаєш - і диву даєшся з наших людей... Всі прекрасно знають, що робиться на митниці, всі знають, що в усі віки там був і є кругообіг незаконних грошей - але зараз всі як один роблять з начальника митниці "святого"... Дивина.. Хоч хтось нарешті взявся за ту митницю! Молодці! А то вони від тієї безнаказаності вже зовсім землі під собою не відчувають... Як і судді, і депутати..
Відповісти
Наші чесні і незаангажовані ЗМІ.... Виставляють коментарі лише ті, які треба.. які не суперечать матеріалу, за який їм проплатили... Фу фу фу... І ви, Шановні ЗМІ будете ще щось говорити про якусь правду чи справедливість?? А самі і статті і весь матеріал друкуєте лише той, який скажуть, і лише так висвітлюєте події, як вам скаже спонсор, якому це вигідно, у якого Ви "на кармані".. Ех.. сумно. І ви ще потім називаєте себе "майбутнім держави".. Читаючи це, вам мало б бути соромно...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні