У Луцькому зоопарку з'явилися птахи-носороги

7
3
У Луцькому зоопарку з'явилися птахи-носороги
У Луцькому зоопарку з'явилися нові мешканці.

Про це йдеться на сторінці закладу у "Фейсбуці".

Так, до зоопарку прибули червонодзьобі токо.

"Вже у вівторок до Луцька прибуло майже півтора десятка нових мешканців, наразі усі – на перетримку", - йдеться в дописі.

До зоопарку потрапило 6 особин – по 3 птаха кожної статі.

Окрім того, наразі у Луцьку мешкатимуть ще карликовий баран, що прибув на гостину до представника такого ж виду, який живе у зоопарку.

"Прикрасить нашу колекцію також і мавпа-капуцин. А ще – п’ятірка різностатевих єнотів-полоскунів. Це, до речі, ціла родина братиків-сестричок, які дуже тішитимуть наших відвідувачів", - йдеться в дописі.

Довідково:

Токо - це – представники птахів-носорогів, яка включає 57 видів. Усі вони дуже схожі за способом життя, однак у плані зовнішності представляють надзвичайне різноманіття.

Власне токо (Tockus) — рід птахів родини носорогів, яких відомо 15 видів, поширених в Африці.

До слова, в анімаційному фільмі «Король лев» моделлю для персонажа птаха-носорога Зазу послужив червонодзьобий току.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні були з дітьми в зоопарку,дуже все гарно ,тільки біля "капуцинів"підійшла хамка працівниця,яка в грубій формі пояснила,що ми своєю присутністю лякаємо мавпочок і після нас "відвідувачів"вони відмовляються їсти.Більше туди не підемо...Дякуємо за гостинність!!!!
Відповісти
Бачила це все збоку,мавпочки бояться не відвідувачів,а працівників.
Відповісти
Ця мала хуже мавпи,це вже не перші скарги на неї.Просто сьогодні свято,і не хотілось портити людині настрій!!!!!
Відповісти
Овца і мавпа не сумісні
Відповісти
Ця людина ,яка робила всі ці фотографії,нічим не налякала звірів і птахів.А ,ну да ,вони бояться тільки відвідувачів,а не журналістів!!!
Відповісти
Це тільки для журналістів можна так фоткати звірів,для простих відвідувачів ,хамка,працівниця, сказала ,що ми дуже сильно лякаємо мавпочок своєю присутністю,і після того як ми їх фотографували,вони не можуть їх покормити.ВОНИ БОЯТЬСЯ ВАС, працівників,А НЕ ВІДВІДУВАЧІВ.Більше з дітьми туди не підемо!!!
Відповісти
Була свідком цієї перепалки,працівниця зоопарку,невихована і неврівноважена людина.Таку с.ку ,бояться всі звірі в зоопарку!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні