У Луцьку в неадекватної жінки хочуть відібрати опіку над племінником

1
-6
У Луцьку в неадекватної жінки хочуть відібрати опіку над племінником
Вечірньої пори 16 серпня лучани помітили жінку з коляскою, яка прогулювалася вулицею Ковельською.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини небайдужі лучани, жінка поводить себе доволі неадекватно, здалеку було видно, що у неї "підкошуються ноги". На запитання перехожих вона щоразу відповідає по-іншому: спочатку казала, що вона мати хлопчика, потім почала стверджувати, що вона лише няня.

Зі слів свідків, жінка, ймовірно, знаходиться у стані алкогольного сп'яніння, адже під час спілкування з нею відчувається різких запах алкоголю.

Як стало відомо, хлопчика, який перебуває у колясці звати Максим. Точний вік його невідомий, адже жінка стверджує, що йому лише півроку, хоча, за словами перехожих, на вигляд хлопчикові не менше двох років.

Також жінка сказала, що хоче забрати хлопчика до Польщі, хоча на запитання для чого відповісти не змогла. Як повідомляють свідки, дитина на одній нозі без взуття, лише у брудній шкарпетці. До того ж, хлопчик зовсім не вміє розмовляти, лише агукає.

Станом на 21:20 на місце події прибули патрульні поліцейські.

Патрульним вдалося вияснити, що жінка являється тіткою Максима. З їхніх слів, ні вони, ні працівники "швидкої" не мають повноважень забрати дитину із собою для проведення огляду. Наразі патрульні намагаються з'ясувати особу матері дитини.

Також готують звернення до відповідних соціальних служб, які в подальшому займуться доглядом за хлопчиком.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вона хлопчикові не тітка, це його мама!!!!!!!!!! я знаю бо це моя сусідка!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні