«Його збили на злеті». У рідному селі Ігоря Єремеєва відбулася панахида до роковин смерті

0
-4
«Його збили на злеті». У рідному селі Ігоря Єремеєва відбулася панахида до роковин смерті
Пам’ять уродженця села Острожець Рівненської області, відомого політика, засновника Групи компаній «Континіум» Ігоря Єремеєва вшанували на його малій батьківщині. 13-го серпня до Острожця прибули рідні, друзі, колеги.

Поруч із мамою Ігоря Мироновича Ганною Василівною – рідний брат Євген Єремеєв, інші члени родини, друзі дитинства та земляки. Тут цього дня і нардеп Степан Івахів, який разом із Єремеєвим колись дав старт «Континіуму», і керівник депгрупи «Воля народу» нардеп Ярослав Москаленко, екс-голова ВРУ, нардеп Володимир Литвин, нардеп Сергій Мартиняк, гендиректор «Континіуму» Олег Галущак та інші. Прибув на цвинтар і лідер Радикальної партії Олег Ляшко у супроводі нардепа Андрія Лозового та депутатів із фракції РПЛ Волинської облради.

На могилі Єремеєва – напис: «По-справжньому щасливий той, хто здатен життя прожити так, як він хоче». Коли стихла молитва на цвинтарі, священик запрошує сказати найважливіші слова.

«Тому, хто вже стояв на цьому місці, додати нема що. Він прожив коротке життя, але яскравіше за багато інших. Тут зібралися люди, які по-товариськи і просто по-людськи знали Ігоря. Хай Бог дає всім здоров’я, мудрості, натхнення. Для когось він був просто Ігор, для когось Ігор Миронович… Знаєте, для нього найважливішим було, аби все, що він робить, хотіли робити разом з ним», - наголосив народний депутат Степан Івахів.

«Дякую вам, за доброту, за пам'ять», - крізь сльози мовить рідний брат покійного Євген Єремеєв.

«Його збили на злеті. Мені здається: все, що він зробив, до цього, то був тільки старт…» - зазначив Володимир Литвин.

«Ми працювали разом з Ігорем Мироновичем Єремеєвим багато років, і я завжди захоплювався його енергією і захоплююсь ще й зараз! Хоча його вже нема з нами два роки. Два довгих роки, що пролетіли як один день… Не зважаючи на шалену зайнятість, він завжди міг вислухати того, хто звернувся до нього за підтримкою, щось порадити, виручити, не відмовляв у проханнях», - згадує гендиректор "Континіуму" Олег Галущак.

На місцевому цвинтарі освятили пам’ятник на могилі Ігоря Єремеєва та його батька, увінчаний бронзовою скульптурою ангела.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: "Естафета Єремеєва: найкраща пам'ять - продовження справ, якими він "жив та горів".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні