Братові заммера Петрочука хочуть виділити землю у Луцьку

5
3
Братові заммера Петрочука хочуть виділити землю у Луцьку
На черговій сесії Луцької міської ради депутати планують виділити земельну ділянку під житлову забудову Дмитрові Петрочуку, братові заступника міського голови Костянтина Петрочука.

Відповідний проект рішення розміщений на сайті Луцької міської ради.

Мова йде про земельну ділянку площею 0,0712 га за адресою: вул. Стара дорога, 2, що районі вул. Шота Руставелі.


У коментарі виданню «Волинь24» Костянтин Петрочук підтвердив, що Дмитро – його брат.

«Не знаю, що таке питання виноситься на сесію. Якось брат мене запитував, чи таке можливо зробити, це було ще десь минулого року», – прокоментував заммера.

За його словами, поруч – земля братового тестя і його брата, а також – їхні будинки.

«Якщо не помиляюсь, на цій ділянці садили картоплю. Вона була в оренді в тестя Дмитра, але він відмовився на їхню користь», – зауважив Костянтин Петрочук.

До слова, згідно з інформацією Публічної кадастрової карти, вказана ділянка є комунальною і жодних відомостей про її оренду – немає.

Поруч розташовано три ділянки, що у власності Володимира Луцюка та одна – Івана Луцюка. Костянтин Петрочук підтвердив, що це – родичі його брата.

Як пояснив начальник управління земельних ресурсів Сергій Шабала, наразі у Луцьку немає вільних земельних ділянок під житлове будівництво. Землю виділяють лише сім’ям загиблих учасників АТО та інвалідам.

«Ця ділянка не є вільною, її використовували родичі Дмитра Петрочука під город. Крім того, він є учасником АТО, має відповідне посвідчення», – пояснив посадовець.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну чого ж одразу сц..укі:) то ж йому треба той участок більше всіх, ну то ж гріх не взяти якщо є можливість.
Відповісти
с*ки!! мутятять на свою користь. А для простих людей - нічого нема. Скільки ще в кого родичів??? Держіться скоро всіх погозганяють.!
Відповісти
Українцю скільки не дай, то все мало, а при таких зв'язках, гріх не взяти. Тільки от прості смертні слухають байки про нестачу вільних земель.
Відповісти
Петрочук Дмитро то таке хапло тільки дивиться де накрасти
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні