Лучани скаржаться на відсутність маршруток у пізню пору

10
3
Лучани скаржаться на відсутність маршруток у пізню пору
Жителі Луцька скаржаться на "забитість" маршруток надвечір та їх відсутність у пізню пору.

Про це написала лучанка Irina Stepanovna на сторінці "Наш Луцьк" у Фейсбуці.

"Учорашня (11 серпня - ред.) остання маршрутка 29 побила всі рекорди наповнення салону. Доїхати ввечері на МКБ нереально, якщо не сів у останню, десь о 22.30 від іншого кінця міста до Володимирської", - йдеться у дописі.

За словами жінки, навіть з пересадками до МКБ не дістатись, оскільки на вулицю Володимирську після 22:00 маршрутки не їздять.

Вихід для місцевих жителів один: доїзд до кільця Львівська-Володимирська, а далі - пішки (5 км) до кінцевої. А декому ще й далі, до села Омеляник чи Забороль.

"Причому вулиця Володимирська і МКБ рівно о 23.00 перестає освітлюватися. Хто живе на околицях - той знає, що світять лише зорі і місяць (якщо немає хмар). Доколе вже таке терпіти? Невже неможна пустити більше транспорту у таку пізню годину?", - обурюється Ірина.

У коментарях до її посту лучани пишуть, що це не єдиний випадок.

"Вчора о 22 маршрутка 24 була нереально "битком", ще й в вечірню спеку-зваритися можна! Тут постійно пізніше 22:30 не виїхати нічим. 40 район", - зазначає користувачка Марія Лаценко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дома потрібно сидіти поночах. Якщо працюєш допізна,то й зарплата вища, тоді користуйся таксі.
Відповісти
то сидіть) 22 год це не ніч!Сидіти може на пенсії буду
Відповісти
то й сидіть....це не ніч шановний...чи шановна,буду на пенсії-може й посиджу
Відповісти
маршрутка #9, 22:30 там-там..в сторону ДПЗ стабільно їдеш кожного дня,на нижній сходинці біля дверей, а якщо пощастить то проштовхнуть в середину, де можна не триматися за поручні, бо і так обтиснутий з усіх сторін пасажирами..їжджу так вже пів року і кожного дня одне й те ж..нічого не змінюється
Відповісти
Викоринити ціх вісіх перевязників і закупити тролейбуси кругом тролейбусна лінія . І буде останній їхати 00.30 год. Міськраду треба штурмити щоб зробили як в Тернополі.
Відповісти
Шо вже говорити на маршрутки № 47 і 31!?? Вони взагалі погано їздять!!!! А в пізню пору взагалі не їздять. В 21.30 вже не добереся в с. Тарасове.
Відповісти
В Тарасово живуть небідні люди. Маршрутки нідочого. +Є маршрут #22
Відповісти
Літом могли би і добавити пару маршрутів, які би ходили хоча би до першої ночі. Раніше ж так було
Відповісти
На залізничний вокзал після 22 год. нічим добратись
Відповісти
Всі перевізники думають в якій країні і біля якого моря відпочити літом , а не проте що в Лучан тоже літо і день довший. Ваше діло Лучани в дома сидіти .
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні