У Луцьку чемпіон України з бойового самбо зламав ніс поліцейському

15
-9
У Луцьку чемпіон України з бойового самбо зламав ніс поліцейському
Вранці суботи, 12 серпня у Луцьку поліція за підозрою у побитті темношкірих юнаків затримала бійця луцького спортивного клубу "Воїн", чемпіона України з бойового самбо і рукопашного бою Дмитра М..

Як повідомили джерела Волинь24, саме про нього говорив  напередодні головний спеціаліст сектору комунікацій ГУНП у Волинській області Олег Плазовський, коли повідомляв, що «24-річний лучанин причетний до побиття темношкірих студентів у центрі міста».

Нагадаємо, інцидент стався увечері 3 серпня у цетрі Луцька

Дмитро М. - боєць спортивного клубу "Воїн", чемпіон України з бойового самбо і рукопашного бою.

У березні цього року він представляв Луцьк на змаганнях професійної ліги MMA PRO UKRAINE.

Згідно з інформацією на його сторінці у Фейсбуці дата його народження – 4 травня 1993 року, тобто йому 24 роки.

*. *. *

Як пишуть Волинські новини, у суботу, 12 серпня, на вулиці На Таборищі, 5 цей чоловік виламав двері у квартирі. Потім побив 4 людей.

На місце приїздили патрульні. Він наніс патрульному тілесні ушкодження - зламав йому ніс. Є інформація, що зловмисника забрали до психлікарні.

У прокуратурі зазначають, що з помешкання На таборищі молодик викрав відеомагнітофон та жіночий одяг, завдавши власникам матеріальної шкоди на понад 3 тис. грн.

Зловмисника виявили господарі житла. Намагаючись утекти, він напав на чоловіка, завдавав йому ударів, душив,а тоді зіштовхнув зі сходів. Дорогою до Меморіалу Вічної Слави молодик відбився ще від двох чоловіків, які намагалися його затримати. При цьому один із них від удару кулаком в голову упав на землю та знепритомнів.

А видання Конкурент повідомляє, що молодик, вибивши двері та потрапивши в помешкання на вулиці На Таборищі, викрав касетний відеомагнітофон, жіночі туфлі, рукавички та спідницю. Також він знайшов в помешканні маску Діда Мороза, яку надягнув, коли виходив з квартири.

На виході він зустрів господаря житла, жбурнув у нього відеомагнітофоном та кинувся тікати. По дорозі молодик технічно "вирубив" ще двох осіб, які намагалися його затримати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На кіл заживо того бійця посадити
Відповісти
Красавчик!
Відповісти
Нацик?
Відповісти
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=154606508452187&id=100017085168565
Відповісти
Що не видно що в спортсмена проблеми з здоровям.. .це все сталося від вживання стероїдів передтреніків...які в Україні продаються в всіх магазинах спортивного харчування...вже таких випадків по Україні багато...це біда....знищують молодь
Відповісти
Госпаді, ну клепку треба мати, щоб таке писати. Людина хвора на голову -це факт. Бо відбили всі мізки своїми тренуваннями з дитинства! Агресія , ненависть, жорстокість- так називаються ваші "стероїди"! Те що він там приймав чи не приймав крапля в морі, щоб клепка поїхала!
Відповісти

Хлопчина став жертвою неякісного спортивного харчування....криша з'ихала від стероідів.Шапка Діда мороза,касетний відтік....маячня якась.....А куди ділись ікони шо він розклав біля меморіалу???Він ще перед цім був у Храмі в центрі.Там позбувся та роздівся біля ікон а потім побіг відтік с плаття красти....хвора людина...


Відповісти
А не Мартинюк випадково?
Відповісти
Невже для когось в Луцьку є таємницею, що клуб "Воїн" - це дітище волинських ультрасів, які апріорі - нацики. Поліція з 30 чоловік лише одного зловила. Зловлять інших 29, і зроблять відкриття - всі вони будуть причетні до клубу "Воїн" або до ультрас-руху.
Відповісти
Які ультраси ,які нацикі..ви прийдуть на тренування до них і побачите групи дітей з6 до18 років та кваліфікованих тренерів...клуб один із кращих в луцьку.,а по одинокіх випадках судити неможна
Відповісти
І що що діти? Це не заважає їм дотримуватись певної ідеології, яка межує з відвертою мізантропією.
Відповісти
Красавчик !!!!!
Відповісти
Шось тут не клеїться... у масці Морозка важко людину ідентифікувати як М. чи К. або ж Н... то міг бути любий Вася. або нелюбий Петя. Або нам чогось недоказали про той VHS-відик)) може там шось було?
Відповісти
Чому так пізно Мартинюка затримали, зразу ж казали поліціянтам, чи може побиття чорношкірих не привід для затримання.
Відповісти
В дурці місце цьому д****бу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні