На Світязі відпочивальники отруїлись водою з озера

8
-5
На Світязі відпочивальники отруїлись водою з озера
На Світязі лучани та туристи з Білорусії відчули кишкові розлади, нудоту і слабкість після того, як провели трохи часу у воді на озері Світязь.

Зі слів лучанки Оксани, вона з малолітніми дітьми відпочивала останній тиждень в урочищі Гряда на березі озера Світязь. 7-річний син Славко плавав упродовж дня і ввечері відчув нудоту, розпочалася блювота, слабкість. Друзі лучанки з Білорусі відпочивали поруч і в чоловіка теж були аналогічні симптоми після купання у воді, - пишуть Волинські новини.

Коли ж вони пішли до аптеки, щоб першочергово придбати найнеобхідніші ліки при отруєнні, то у черзі стояло ще чимало людей, які скаржилися на подібні симптоми.

До слова, жінка заперечує, що їла несвіжі, отруєні, або ж екзотичні продукти.

Згодом з'ясувалось, що від початку серпня 12 людей госпіталізували з підозрою на кишкове отруєння в Територіальне медичне об'єднання Шацького і Любомльського районів.

Про це повідомив виконувач заступника головного лікаря з медичної роботи Волинського обласного центру екстренної медичної допомоги та медичних катастроф Ярослав Вородь.

За детальною інформацією він порадив зателефонувати до завідувача інфекційного відділення ТМО. Щоправда, на тому кінці дроту відмомилися будь-що коментувати і кинули слухавку. А на повторні дзвінки не відповідали.

Проте згодом, начмед ТМО Наталія Ліщук розповіла, що до них у період з 1 по 10 серпня дійсно поступило 5 людей з отруєнням із Шацька, з ознаками харчових розладів. З них - 4 дітей. В одного із госпіталізованих діагностували апендицит.

Усіх уже виписали.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вода тут ні до чого, справа в пончиках
Відповісти
І пончики не до чого, то зараз така зараза ходить, вона і в місті є, блювання, пронос, температура.
Відповісти
Екзотичні без х пишеться)))
Відповісти
це вода грязна з бактеріями
Відповісти
Ви підіть і спитайте скільки людей отравилося в луцьку з того часу!!! Просто було дуже багато людей і деякий процент по якигось причинах отруювався. Напримір мою жінку знудило бо вона цілий рік сиділа в офісі з кондиціонером, а тут жара +38 гр. і цілий день на сонці.
Відповісти
мій брат блював цілу ніч і температура 10 років
Відповісти
Людям потрібно навчитись перебувати на сонці, воно небезпечне зараз і особливо для діток... тепловий удар саме так і проявляється, нудота, рвота, температура. Чому звертати все на озеро?? Повірте, менше людей там не стане)))
Відповісти
Ми були цього літа вже двічи.Треба вважати що їсте і пити більше води.Але скажу цього року пляжі були набагато брудніші.Про туалети взагалі мовчу....А в маленьких перевдягальнях люди взагалі справляють нужду...А взагалі як би всі дивились за собою то було би набагато чистіше.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні