«Бандерштат» організовували неонацисти», - російський канал про фестиваль

5
-3
«Бандерштат» організовували неонацисти», - російський канал про фестиваль
Неонацистський фестиваль, пісні "карательных батальйонов Донбасса" та пропаганда Бандери-убивці - телеканал "Россия1" випустив сюжет про "Бандерштат".

Відео з'явилось у Youtube.

"Образ Бандери всіма силами полонить свідомість українців, інколи це буває під фаєри та гітари. Так пройшов рок-фестиваль з гучною назвою "Бандерштат", - проголошує ведучий новин першого національного каналу Росії.

У сюжеті розповідають, що фестиваль "Бандерштат" організовується силами української влади, неонациських організацій та західних кураторів і цьогоріч зібрав більше 12 тисяч людей.

Російські журналісти не оминули увагою навіть футболку однієї з учасниць, на якій зображено скрипічний ключ вбудований у тризуб.

У цьому ж відео "засвітився" головний екс-комуніст Волині Олександр Кононович.

"50 тисяч доларів це кошти які офіційно дає влада. Прозорості в цьому немає. Ми подавали інформаційні запити і нам сказали, що це конфіденційна інформація, яка не розповсюджується", - розповідає він.

Крім того, пісню гурту Тінь сонця "Меч арея" називають неофіційним гімном "карательных батальйонов на Донбассе".

Журналісти з Росії наголошують: антифашистський комітет України намагається боротися з "Бандерштатом". Адже тут проводять майстер-класи збору/розбору зброї, презентують книги неонацистських письменників, лекції з чітким ідеологічним нахилом "Любой язык кроме русского".

Водночас, Степана Бандеру називають прибічником Гітлера, організатором терористичних операцій в Польщі і "звірячих" розправ над поляками та євреями.

Лідер УПА на таких заходах не просто герой, а приклад для наслідування.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
СБУ ау??? Чому цей рускій фашист Кононович ще вільно ходе та паплюжу Україну.
Відповісти
Ахаха, в кацапів мозок зовсім розплавився. А Кононович - це ганьба!
Відповісти
Згідний, таки нацисти, на чолі гузьом...
Відповісти
Регіончику, ти знов паскудиш
Відповісти
Фестиваль організовали націоналісти, а не нацисти! В нацистів політика схожа на путінську.Кому щось не довподоби-не стромляйте носа!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні