У найбільшому виші Волині не платять зарплати, - ЗМІ

0
-4
У найбільшому виші Волині не платять зарплати, - ЗМІ
У Східноєврпейському національному університеті понад два місяці працівникам не виплачують заробітню плату.

Працівники університету розповіли, що відпускні взагалі нікому не платять й не пояснюють, чому затримка та коли дадуть гроші. Щодо зарплати - її теж виплатили не всю, лише частину, - пишуть Волинські новини.

«Зазвичай нам зарплату дають до кінця місяця, і от, сьогодні вже 3-серпня, а за липень дали лише 40%. Більше того, людям відпускні не платять», - розповіла працівниця навчального закладу, яка попросила не називати її ім’я.

Втім, окремі працівники не мовчать, а говорять про затримку коштів публічно.

«Почався другий місяць відпустки... а відпускними і не пахне.. Мабуть, вважають, що багато зеленої трави і можна пастись... правда, жити теж, мабуть, треба у шалаші - чим заплатити за квартиру.. «спасибо партии родной и (тут не знаю, кому саме - Гройсману, Порошенку чи ще комусь..) лично...», - пише старший викладач кафедри філософії та релігієзнавства СНУ Наталія Динько на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заступник головного бухгалтера навчального закладу Любов Тютюнник відмовилася коментувати ситуацію. Інформацію не спростувала, але й пояснювати причини цьому теж відмовилася.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні