У Львові збили волинянку, жінка майже тиждень у комі

5
7
У Львові збили волинянку, жінка майже тиждень у комі
У Львові авто збило молоду матір із Нововолинська. Жінка - у комі.

27-го липня мешканку Нововолинська Ангеліну Міщук (Дунас) у Львові збила машина. Наразі її стан стабільно важкий, дівчина у реанімації, - пише Буг.

Шкільна вчителька постраждалої Наталія Венгрин повідомила, що дівчина знаходиться у реанімації в одній із львівських лікарень.

“Ангеліна – випускниця школи №7, закінчила Львівську політехніку. Поїхала забирати диплом і потрапила в таку біду. Лікарі сказали, що дівчина перебуватиме в комі впродовж 20-30 днів, у неї гематоми в голові”, – додає Наталія Венгрин.

На відео помітно, що авто їхало на червоне світло. Як повідомляють львівські видання, водій намагався втекти з місця ДТП.

У постраждалої є півторарічна донечка, за якою зараз доглядають родичі.

Поруч із дівчиною в лікарні постійно перебуває її мама. Винуватець аварії оплатив лікування лише протягом кількох днів, а згодом відмовився.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пару хвилин до дівчини взагалі ніхто не підійшов всі валять по своїх справах!!!!!(((((
Відповісти
Це жесть!!!Яка жорстока байдужість людей!!!Це наскільки черствим треба бути,щоб пройти чи проїхати мимо,коли поруч лежить постраждала людина.
Відповісти
Львів'яни безсердечні якісь, це ж як можна бути такими нелюдами?
Відповісти
Я бачив еодноразово як ці чудила за кермом пруть як скаженні на Світязь. Гірших варятів не бачив ніде.Треба зразу зЇзжати на обочину, пропустити скаженого варята і триматися подалі. Йде на обгін при підйомі або на закритому повороті- бо ж купєв машєну на польських бляхах....
Відповісти
Це дурдом!!!!Люди!!!!Ви подуріли!!!!!лежить посеред дороги людина,всі їдуть,хоть би хни,ідуть,дивляться!!!!і минають....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні