Скільки коштуватиме парковка у центрі Луцька

1
3
Скільки коштуватиме парковка у центрі Луцька
Виконавчий комітет Луцької міської ради встановив тариф на послуги з паркування транспортних засобів на вулиці Кривий Вал, що надаються КП «АвтоПаркСервіс».

Про це стало відомо сьогодні, 2 серпня, під час засідання виконкому.

На період до 31 грудня тариф на послугу з паркування одного транспортного засобу на паркувальному майданчику на вул. Кривий Вал становитиме вісім гривень за одну годину паркування.

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, чи погоджений тариф Антимонопольним комітетом, на що директор департаменту економічної політики Олександр Озінович дав позитивну відповідь.

Паркувальний майданчик працюватиме з 7:00 до 17:00, окрім суботи, неділі та святкових днів.

Варто додати, що у разі зміни ставок податків та зборів, мінімальної заробітної плати, цін на паливно-енергетичні та інші ресурси КП «АвтоПаркСервіс» може проводити коригування тарифів на паркування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
8 гривен за годину? Да ну вас накуй!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні