«Схоже на рейдерське захоплення», - замкерівника волинської облспоживспілки про обшуки

6
1
«Схоже на рейдерське захоплення», - замкерівника волинської облспоживспілки про обшуки
Заступник голови правління Волинської облспоживспілки Володимир Горгут прокоментував обшуки в офісі об'єднання.

Нагадаємо, 1 серпня облспоживспілку обшукували спецпризначенці в масках. Обшуки проводились в рамках кримінального провадження, відкритого за фактом незаконного заволодіння майном товариства посадовими особами.

«Це прямий наїзд і схоже на рейдерське захоплення облспоживспілки. Є ухвала суду про дозвіл на обшуки. Хочу зауважити, що це є приватна структура і у ній немає ніякої частки ні державного, ні комунального майна. У нашій власності є ринки в Луцьку і всі добре знають, що їх у нас хочуть забрати. Йде полювання», - зазначив Володимир Горгут.

За словами посадовця, люди в масках шукали документи на право власності на об’єкти облспоживспілки, протоколи засідань, комп’ютери.

«Справа в тому, що якби слідчий покликав когось для надання документів, то ми б їх надали. Але таких дій ніхто не зробив, а одразу пішли обшуки. Вони масові і проводяться у всіх райспоживспілках і товариствах, по всіх наших об’єктах і юридичних особах у Луцьку», - зазначив він.

Володимир Горгут заявив, що обшуки – "черговий терор над облспоживспілкою і чиєсь замовлення".

«Хлопці демонстративно поприїжджали в формі, масках. Це пряме залякування. Чи хтось їх не пускав? Чи в цьому є потреба? Це показуха», - додав він.

Читати також: Куди зникло мільйонне майно споживспілки, або Волинська імперія Горгута
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забув додати, що це політичне переслідування та провокація...
Відповісти
в Горгута вдома ще треба зробити обшук
Відповісти
Цього шакала, кровопивцю і злодія горгута ніхто не зсуне з місця.
Відповісти
ПАЛИЦЯ КОНЧАЙ МОЧИТИ ОБЛСПОЖИВСПІЛКУ- ТОБІ РИНКІВ НІКОЛИ НЕ ЗАБРАТИ В НИХ.ТОНКА КИШКА І ГРОШЕЙ НЕ ХВАТИТЬ ЩОБ ЗАБРАТИ РИНКИ І ЛЮДЕЙ ВИКИНУТИ НА ВУЛИЦЮ.ВСІХ НЕ КУПИШ ЗА ГРОШІ ЯК ПІДПРИЄМЦІ ПІДНІМУТЬСЯ ТО І ТЕБЕ НА ВОЛИНІ НЕ БУДЕ
Відповісти
Це радянський заповідник старих рекетирів що засрали усе місто базарами, за спинами яких стоять старі керівники міської ради бувші депутати і різна срань.
Відповісти
Пьяница кот ездит на авто бухим больший подлец чем этот Горгут.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні