«Зараз роблять все для того, щоб ця темна пляма була стерта з лиця Волині», - Гунчик про ветсанзавод

0
-1
«Зараз роблять все для того, щоб ця темна пляма була стерта з лиця Волині», - Гунчик про ветсанзавод
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик закликав не спекулювати на питаннях, пов’язаних із Ковельською філією ДП «Укрветсанзавод» та запевнив, що нині в області роблять усе можливе, аби ліквідувати наслідки діяльності ветсанзаводу.

Про це йшлося сьогодні, 31 липня, під час оперативної наради.

«Зараз активісти, посадовці роблять все для того, щоб ця темна пляма була стерта з лиця Волині. Треба, щоб це ганебне явище лишилося в історії, бо з історії нічого не викинеш», - зазначив Володимир Гунчик.

«Треба інформувати людей, а не робити замовні публікації і виривати з контексту шматки інформації. Комусь вигідно будувати на цьому політику, комусь створювати напружені ситуації. Не треба на цьому спекулювати. Якщо хтось хоче погратися в посаду директора філії, то я запрошую будь-кого», - додав він.

Володимир Гунчик повідомив, що всі необхідні роботи для ліквідації наслідків діяльності ветсанзаводу планують завершити до 2018 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні