Після зйомок фільму у волинському селі залишились гори сміття

2
-4
Після зйомок фільму у волинському селі залишились гори сміття
У селі Сваловичі Любешівського району – після зйомок українсько-чеського фільму «Пофарбоване пташеня» залишилися гори сміття.

Лист з такою інформацією написала Лілія Ляшенко, - повідомляє "Волинь-нова".

Жінка зазначила, що, зокрема, після фільмування горіння хати на території залишилось багато сміття. Серед якого й бите скло, яким можна травмуватись.

"Це дуже добре, з одного боку, що поліське село стало на якийсь час знімальним майданчиком. Але, на жаль, після цього у Сваловичах залишилися гори сміття (зокрема, після фільмування горіння хати). Найстрашніше - це бите скло на землі", - повідомила жінка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильне зауваження. П1сля роботи потр1бно прибирати.Якщо сам1 не вм1ють 1 не хочуть-наймають людей 1 оплачу.ють роботу.Що таке к1но.Зняли 1 по1хали. С1льська рада повинна була п1дписати догов1р- але мен1 думаеться,що вс1 були задоволен1,що село вибрали для зйомок. Потр1бно зараз с1льськ1й написали листа 1 вказати суму,яку повинн1 сплатити режисери
Відповісти
Нехай задоволені організують суботник і приберуть. Якщо прогавили й не домовилися одразу. Там на годину роботи))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні