На «Lutsk food fest» волонтери продають їжу для облаштування скверу

0
-3
На «Lutsk food fest» волонтери продають їжу для облаштування скверу
Волонтери ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» продають їжу та напої на «Lutsk food fest», аби за виручені кошти облаштувати сквер.

«Це наш шостий «Lutsk food fest». І так як тема цьогорічного фестивалю «Італійський дворик», то ми вирішили потішити лучан та гостей міста італійськими солодощами, випічкою з часником, маслинами, безалкогольною сангрією, а також чаєм та кавою», - розповіла голова громадської організації Юлія Євпак.

За її словами, виручені від продажу кошти спрямують на облаштування скверу на Огієнка. До слова, волонтери вже виграли міський конкурс громадських ініціатив із цим проектом.

Окрім того, кожен, хто купить у волонтерів їжу та напої на суму від 150 гривень та більше матиме змогу 30 липня виграти квиток на фестиваль «Бандерштат», який пройде 4-6 липня на території с. Рованці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні