«Ми не здалися»: Patio di Fiori прийшов на фудфест з вогнегасниками

4
3
«Ми не здалися»: Patio di Fiori прийшов на фудфест з вогнегасниками
Ресторан високої кухні «Patio di Fiori», який підпалили у понеділок 24 липня, працює далі і представляє свої страви на «Lutsk food fest»: Італійський дворик.

«Ми організовували свою участь у фесті ще до того, як сталася пожежа. І коли ми оговталися після пожежі - то навіть не сумнівалися, що треба їхати на фестиваль!», - розповіла керуюча комплексом «Patio di Fiori» Юлія Барковська.

ЧИТАТИ УСЕ ПРО ПІДПАЛ PATIO DI FIORI

«Адже в нас є хороший персонал. І багато людей - наших гостей - нас люблять і хочуть далі бачити нас "в строю". Так, поки що ми не маємо змоги запросити їх в ресторан. Але ми працюємо, ми тут. Ми не здалися. Ця ситуація робить нас тільки сильнішими», - додала керуюча комплексом.

На «Lutsk food fest» ресторан «Patio di Fiori» пропонує відвідувачам спробувати морепродукти, зокрема, устриці, креветки, восьминоги, тунець, а також м’ясо, наприклад, свинні ребра з грильованою кукурудзою.

Цікаво, що своє місце на фесті працівники ресторану показово оформили вогнегасниками. "Це аби всім продемонструвати, що ми тепер готові до всіляких несподіванок на всі сто" - пояснила, посміхаючись, Юлія Барковська.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ!!! дулю заздрісним низькоплотним ворогам.
Відповісти
Вже починає набридати той ресторан з своїм пожаром. Всі про нього вже кожен день пишуть, невже більше нема про що писати.
Відповісти
Ви великі МОЛОДЦІ!!!! Удачі Вам!!!

Відповісти
Ну,і де комплексні обіди по 78коп.,якими ресторатор обіцяв годувати всіх бажаючих лучан...???
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні