Прикордонники заявили, що не впустять Саакашвілі в Україну

2
-2
Прикордонники заявили, що не впустять Саакашвілі в Україну
Державна прикордонна служба має намір не пропустити Міхеіла Саакашвілі на територію України в разі його спроб приїхати до нашої держави.

Про це повідомив помічник голови Держприкордонслужби Олег Слободян, інформує Еспресо з посиланням на "Главком".

"Будемо діяти в межах закону. Якщо абстрагуватися від прізвищ, то громадянин, у якого на руках є недійсний паспорт, не має можливості перетнути кордон України. Якщо людина позбавляється громадянства, її паспорт визнається недійсним", - розповів Слободян.

При цьому він наголосив, що до компетенції Держприкордонслужби не входить затримання громадянина.

"У нас повинно бути доручення на виконання певних процесуальних дій. Юридично це реалізовує підрозділ Національної поліції", - підкреслив Слободян.

Нагадаємо, нещодавно екс-президента Грузії і колишнього главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі позбавили громадянства України після того, як генпрокуратура Грузії передала Україні факти про нього, які він приховав.

У відповідь, Саакашвілі заявив, що подасть позов до президента Петра Порошенка з приводу позбавлення українського громадянства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міхіко може хрен ложити на Україну.. По вказівці вашингтонського обкому йому вже дали литовське чи латвійське громадянство...
Відповісти
Не питання Саакашвілі. Те що робить Порошенко - це шлях до диктатури. І Саакашвілі може виконати для нас - українців - консолідуючу функцію. Так як це зробив свого часу Георгій Гонгадзе, нехай земля йому буде пухом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні