В обід вже нікого нема: у волинській поліклініці особливий графік

5
14
В обід вже нікого нема: у волинській поліклініці особливий графік
Волинська журналістка пожалілась на "вільний" графік у Рожищенській поліклініці.

Про це Оксана Петрук написала на своїй сторінці в "Фейсбуці".

Вона розповіла про те, що попри робочий день до 15 та 16 години кабінети Рожищенської лікарні були зачинені вже об 13:30.

"Прийшла о 13:30 на медогляд в Рожищенську районну поліклініку. Хоч шаром покоти: всі кабінети зачинені. Мене ще й посовістили, мовляв, та хто ж так пізно ходить?!

На дверях висять робочі графіки до 15:00, до 16:00. Але всі двері зачинені! А потім медпрацівники будуть жалітися на умови праці і низьку зп. Та насправді у них дуже крута робота з вільним графіком. Принаймні, такі мої враження від Рожищенськоі поліклініки", - написала журналістка.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Така ситуація майже в кожній районній лікарні. А якби ще аналіз крові пішла здавати,то ще й не так написала! Взагалі питання трудової дисципліни у нашій країні актуальне для ВСІХ державних установ не лише лікарень.
Відповісти
Неможу погодитись,що в усіх лікувальних установах такий "гнучкий"графік.До 15.00 у нас працюють медсестри,лікарі до 14.00.Нарахунок проходження медогляду,зауваження було слушним,оскільки лабораторія ,зауважте,має зробити забір аналізів,та видати результат,а це година,півтори.
Відповісти
Аналізи це одне
А окуліста лора і так далі можна пройти та де там всі спішать додому чи по особистих справах так мало того вони спачатку робочого дня приймають знайомих друзів а ми сидим по 2-3 години в черзі
Відповісти
Нічого, скоро буде як в Європі - черга до лікаря два місяці.
Відповісти
Приходилось звертатись і мені в райлікарню. Важкий діагноз безпомилково встановила Білевич Л.А. А це важлива передумова одужання. Довгі місяці лікувань в обласній та столичній лікарнях і Слава Богу все добре!!! Низький уклін пані Любові. завдяки її професіоналізму ми живі і здорові.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні