Хлопець з Жидичина переміг у «Караоке на майдані»

2
24
Хлопець з Жидичина переміг у «Караоке на майдані»
Роман Ковальчук із Жидичина переміг у музичному шоу «Караоке на майдані».

22-річний хлопець співає вже понад сім років, проте професійним вокалом ніколи не займався, - пише VIP.

«Я неодноразово співав на сільських концертах, у коледжі та університеті, але музичну школу не закінчував. Тепер уже планую взяти якісь приватні уроки вокалу», - розповів волинянин.

Роман закінчив Технічний коледж Луцького національного технічного університету, працює оператором комп’ютерного набору у рідному селі. «Караоке на майдані» - це не перше шоу, у якому Роман брав участь. За словами юнака, він двічі був на кастингу вокального талант-шоу «Х-фактор», втім, щоб засвітитися у прямому ефірі, хлопцеві забракло професіоналізму.

«Участь у Караоке хотів взяти вже давно. І якось за тиждень зібрався й поїхав. У першому турі співав пісню O.Torvaldа – «Радіомережі, а у фіналі виконав композицію Олега Винника – «Ніно», - додає фіналіст київського шоу.

Роман змагався із старшим за себе чоловіком і лише стогривнева купюра подарувала можливість стати переможцем. До слова, хлопцеві вдалося зібрати майже 550 гривень.

Також Роман розповів про ведучого проекту Ігоря Кондратюка.

«Якийсь він не такий, як в телевізорі. Смішніший, жартує так, підтримує і навіть співати допомагає», - ділиться враженнями Роман.

Сюжет із волинянином Романом Ковальчуком вийде в ефір аж 20 серпня. Також, за словами хлопця, у грудні на нього чекають півфінали, пройшовши які, 22-річний юнак зможе поборотися за автівку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЕЦЬ!!!
Відповісти
Спасибі!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні