--> У Луцьку штрафуватимуть за незареєстрованих собак | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку штрафуватимуть за незареєстрованих собак

4
-8
У Луцьку штрафуватимуть за незареєстрованих собак
У Луцьку муніципальна поліція проводитиме рейди місцями, де вигулюють домашніх тварин, аби дізнатись, чи зареєстровані вони.

Про це розповіла директор комунального підприємства «Ласка» Дана Новарчук під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, - повідомляє "ВолиньPost".

У разі, якщо тварина незареєстрована, проводитимуть роз'яснювальні роботи з власниками чотирилапих або штрафуватимуть. Також планують зробити рейд до ветеринарних клінік з такою ж метою.

Дана Новарчук зауважила, що під час сесії Луцької міської ради прийняли рішення реєструвати домашніх тварин. Проте не всі власники тварин виконують це рішення. Саме тому довелось просити про допомогу муніципальну поліцію.

«Була зроблена реєстрація домашніх тварин у програмі Animal-id місто Луцьк. На жаль, не всі власники це роблять», - зазначила Новарчук.

«Тому ми просимо допомоги в нашої муніципальної поліції і отримуємо позитивний відгук на це. Будуть проведені рейди в місцях вигулу домашніх тварин. А зараз погодились на наше звернення, і муніципальній поліції дозволено зробити рейди біля ветеринарних клінік.

Коли людина буде заходити до клініки, муніципальна поліція буде питати, чи тварина зареєстрована. Якщо ні, то попросять зареєструвати. Відразу штрафувати не будуть за відсутність реєстрації, а проводитимуть роз'яснювальні роботи», - додала вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Власники мають нести відповідальність за своїх тварин, тоді не буде такого, що взяли цуцика, а потмі викинули його на вулицю. А так знайшли безпритульну собаку, а у неї чіп, по ньоиу знайшли господаря і впаяли штраф.
Відповісти
А Наварчук ще не звільнили?
Відповісти
Платити за уявні послуги можу лише уявними грошима. Що власнику дасть регістрація?
Відповісти
А хто платитиме за зграіі безпритульних собак,хто за них несе відповідальність якщо аони когось покусають....В когось більш немає ніяких проблем.Якщо горе-власник захоче спекатися собаки то ніяка реєстрація його не зупинить!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні