--> Ковель-Холм: українці масово виїжджають до Польщі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ковель-Холм: українці масово виїжджають до Польщі

2
10
Ковель-Холм: українці масово виїжджають до Польщі
З моменту запуску поїзда Ковель-Холм, 11-го червня 2017 року, до 20 липня ним було перевезено 3,4 тисяч псажирів.

При цьому, в польському напрямку вирушило майже в чотири рази більше пасажирів, ніж назад з Холма до Ковеля, - повідомляє "Центр транспортних стратегій".

Зокрема, "Укрзалізниця" поінформувала, що за зазначений період в напрямку Ковель-Холм було перевезено 2,7 тисяч пасажимрів, у зворотньому напрямку - 0,7 тисяч пасажирів.

У червні кількість людей у поїзді склала в польському напрямку 31%, в українському - 8%; в липні цей показник виріс відповідно до 42% і 10%.

До слова, на маршруті Ковель-Холм працює двовагонний рейкобус, розрахований на 182 пасажирів. З Ковеля склад відправляється о 11:53, в Холм прибуває о 13:41.

У зворотному напрямку поїзд відправляється о 14:51 і прибуває о 18:40. Вартість квитка становить 203 гривні. Квитки можна придбати поки тільки в залізничних касах.

В УЗ прогнозували, що, якщо буде великий попит на перевезення по цьому напрямку, компанія буде залучати інший рухомий склад. Поїзд може отримати і більш протяжний маршрут і буде починатися на українській території з Луцька і Львова.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто останній виключте світло....
Відповісти
Просто банально бракує тієї години, що поїзд стоїть у Польщі, щоб зробити закупи. І багато хто повертається на автобусі. Українці масово виїжджають — ото вже повидумують!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні