--> «Правоохоронна система деградує», - Ігор Муковоз про підпал луцького «Patio di Fiori» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Правоохоронна система деградує», - Ігор Муковоз про підпал луцького «Patio di Fiori»

12
-2
«Правоохоронна система деградує», - Ігор Муковоз про підпал луцького «Patio di Fiori»
Екс-очільник луцької міліції Ігор Муковоз вважає, що підпал готельно-ресторанного комплексу «Patio di Fiori» – це наслідок невдалої реформи правоохоронної системи.

Про це колишній начальник міського відділу міліції розповів в коментарі «Волинь24».

«Система правоохоронних органів дійшла до того, що люди не бояться робити подібні речі. Люди починають до такого звикати, як до рядових повідомлень – того пограбували, того побили, тому хату підпалили. Очевидно, що реформа правоохоронних органів рухається не в тому напрямку», - наголосив екс-міліціонер.

З його слів, наразі спостерігаються наслідки невдалої реформи та деградації усієї системи.

«При нормально побудованій правоохоронній системі ні в якій бандитській голові такого не повинно було народитись, а, якби народилось, правоохоронні органи повинні були про це знати», - додав Ігор Муковоз.

Нагадаємо, в ніч на 24 липня у Луцьку невідомі підпалили готельно-ресторанний комплекс «Patio di Fiori» – гостей довелось евакуйовувати, а сам комплекс зазнав значних ушкоджень.

Дивитись також: Спалений ресторан «Patio di Fiori» у Луцьку. ФОТО

Читати також: «Той, хто це зробив – потенційний вбивця», - власник спаленого «Patio di Fiori»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реформа туго йде, бо менти,судді та прокурори саботують.
Відповісти
Чия б корова мичала, а ця б помовчала
Відповісти
Хто такий Муковоз? Підчас помаранчевої революції виліз із хамів в пани, його з мліції виганяли бо незправлявся з покладеними обовязками як міліціонера, а тут розмірковує про реформу.
Відповісти
І дійсно, якби не було реформи, не було б підпалу. Розумний чоловік
Відповісти
Краще так, ніж Муковозів-алкачів терпіти. Які досі вважають, що вони тут хазяїва...
Відповісти
А хто в тому винен, що міліція деградує? Чому Муковоз не вказав причини? Хто краще за нього може відповісти на ці запитання? Чому сьогодні в центрі міста можуть людину бити ногами на виду перехожих, пограбувати? Що робить генерал Шпига, мова про відсторонення від посади якого мусувалась у 2015 році? Замість звільнення отримав звання генерала. Чому він ходить по закладах громадського харчування і вважає, що йому усі винні? А тим часом статистику злочинності підлаштовують. Що, внюхав запах дармового бабла? Де робота? До чого ми прийдемо?
Відповісти
З Ваших слів, Ігоре, виходить, що ви знали про плани побиття Клімчука і Чурікова, чому ж тоді не запобігли?
Відповісти
Скільки можна брати коментарі в Ігора Муковоза ? У нього одна стардантна відповідь на все що робиться у Луцьку "у всьому винна правоохоронна система ". За його часів краще не було !
Відповісти
Ще один Пінкертон виліз - всі ж добре пам"ятають його роботу в Ківерцях і в Луцьку.Тільки і вміє що потріпатись.
Відповісти
Сам Муковоз нічого доброго для міста та органів не зробив....
Відповісти
В Ківерцях прославилися не лише Муковоз а й Чих Валентин та Климук....їх пам*ятають ((((((
Відповісти
Бідолашний!)))) Його торнули напевно за проф непридатність! Бо постійно жалівся і плакав в сорочку!!! То те не так то се не так! В одній з книжок японської філософії, людина яка постійно жаліється просто напросто не хоче працювати! Ці статті які постійно пишуть продажні медіа ресурси надоїли!!! Написали б краще про щось приємне а не постійно брати інтерв'ю в НИТИКІВ!!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні